civarzu Nur55 ne kadarlık hamilesin ? Benim de ilk başlarda çok oluyordu,gaviscon içebileceğimi söylemişti doktor. Hemen iyi geliyordu ,yada süt içebilirsin .
Merveeeeeeeee Nur55 ben soğuk süt içiyorum çok iyi geliyor ☺☺☺Çok aşırı soğuk olmasın içini serinletecek kadar olsun bunu dene bir de
zlemYeilyeniceTop Nur55 ben hepsini yaptım gaviscon süt geçici çözümler rabelis için ben boşuna çekmişim
fatoburki Nur55 psikolojik olabilir ama benim migde yanmama 3 yudum soguk sut ic dediler 4 yudum icsem.gecmiyo😂 ama 3 yudumdan sonra rahatliyorum geciriyo
Nur55 GlahBilgiliPelit bıçak saplanır gibi mideme doğru çok aşırı oldu bugün hala da geçmedi bişey mi oldu diye korktum 😟
zlemYeilyeniceTop Nur55 çok çektim rabelis diye bir hap var doktorum yazdı o iyi geldi çok şükür geçti bi daha yaşamadım
Nur55 Melegimveben benmde o zaman vardı ama şimdiki kadar şiddetli değildi canım şimdi dayanamıycak durumdayım 😔
Nihanozturk 30.haftadayım bikac gündür bende ne yaptıysam gecmiyo mide yanmam bundan sonrası böyle mi gecicek acaba hep🤦🏻♀️
zlemYeilyeniceTop Nur55 bana doktorum yazdı başta kullanmadım gaviscona devam ettim 6 şişe bitince hapı denedim ve direk kesti