betulyuksel deletedmom33 hamur işinden tatlıdan uzak dur sadece sağlıklı beslendiğin sürece kiloda almazsın canım ben gündüz kendimi fazla yormadan yürüyorumda biraz
deletedmom33 betulyuksel haftada bir çıkıyorum dışarı yürüyorum falan ama bebeğimin zeki akıllı einstein gibi olmasını istiyomm 🤣🤣😂
denizzzakdeniz deletedmom33 avokado herkes sevmiyor ben zar zor yiyorum tadi pek hosuma gitmio ama denemeni tvsiye ederim grcekten cok fydali bnm ablam hamileyken cok yerdi masallah oglu cok akilli zeki 🙂
deletedmom33 crash valla bende de kımıldanmalar varr ama yemiceemm löp löp et olmak istemiyorum 🤣🤣🤣😂😂😂
crash Avokado Önerim “ olgun bi avokado 🥑 yu ezin içine biraz limon , tuz ve zeytin yağı karıştırıp iyice ezin. İster galeta bandırın ister sıcak ekmeğe sürün,müthiş 🤤
-gyns- deletedmom33 Kim dedi onu😳.. Aksine gebelikte en önerilen şey balık.. O kadar millet boşuna balık hapı içmiyor ya.. Siz kimseyi dinlemeyin.. Doktorunuza danışın.. Kulatan dolma bilgileri boşverin..
Nurrrr deletedmom33 zeka genetik bir şeydir cnm ekstra yediğin bir şey zeka artırmaz vitamin olarak gelişimine katkı sağlar yoksa bunun için avuç avuç kuru yemiş yiyenlerin bebişleri dahi olurdu 😉