Nurrrr deletedmom33 zeka genetik bir şeydir cnm ekstra yediğin bir şey zeka artırmaz vitamin olarak gelişimine katkı sağlar yoksa bunun için avuç avuç kuru yemiş yiyenlerin bebişleri dahi olurdu 😉
betulyuksel hergün ceviz fındık badem yiyorum. gece yatmadan her gün bi bardak ballı sütümü içiyorumm yoğurt ayran meyve balık şimdilik bu tarz şeyler yiyorum😂
Sabrszanne3535 deletedmom33 nasıl bi mantiktir o kimin söylediğini merak ettim aksine balık çok faydalı 😂
-gyns- deletedmom33 Kim dedi onu😳.. Aksine gebelikte en önerilen şey balık.. O kadar millet boşuna balık hapı içmiyor ya.. Siz kimseyi dinlemeyin.. Doktorunuza danışın.. Kulatan dolma bilgileri boşverin..
deletedmom33 betulyuksel ablamda çilek ye bol bol dedi 🤣 balığı denicem bişi olmaz yaa Allah'ın izniylee
betulyuksel Sabrszanne3535 aynen😂 ben normalde balık yemem ama doktorum söyledi yemem gerektiğini bebişim için yiyorum😍
deletedmom33 Sabrszanne3535 😂😂🤣🤣 valla inanmıyorum diyorum amaa bazende inanamak elde değil yerken dikkat ediyosun korkuyoo insann 🤣
betulyuksel deletedmom33 olmaz canım balık bebek için çok faydalı evet meyve olarak portakal çilek hepsinden ye bende öyle yapiyorum azar azar yiyorum hepsinden
Sabrszanne3535 deletedmom33 oyle bisey yok canım doktorunun dışında kimse in dediklerine inanma😊haftada 1 2 kere balık yemek faydali
deletedmom33 betulyuksel yicem ama ilk 3 ay bebek genetil besleniyo yazmış kızın biri burda ne kadar doğru acabaa
betulyuksel deletedmom33 ye sen ye boşver ilk 3 ay bebeğin gelişimi önemli sen ne yersen senden beslenicek😊
betulyuksel Sabrszanne3535 bende tavuk balığı yiyorum😂 balık sevmem hiç yemem sadece bunu denedim bunu yemeye başladım seve seve yemiyorum ama yapcak bişey yok😂
betulyuksel deletedmom33 hamur işinden tatlıdan uzak dur sadece sağlıklı beslendiğin sürece kiloda almazsın canım ben gündüz kendimi fazla yormadan yürüyorumda biraz