Betullllll Merhaba kızlar acill yardım edin bikini bölgesinde ilk defa tüy dökücü Krem kullandım ama tuvalete çıkamıyorum çok sızlama yapıyo normal mi
zeynepdemirtaserol Betullllll kremi içine kaçırdıysanız yanma yapar önerilmez genitalde alt bölgelere uygulanması
Deletedmom189 Betullllll yanma bi süre sonra geçer merak etmeyin içine sürmüşsünüzdür ondandır ama zararlı diyorlar bilemiyorum doktora da sormadım..
Deletedmom262 Gebelikte önermediklerini okumustum burda. Icinde kimyasal var. Baska bir yöntemle alin bi dahaki sefere
Betullllll Deletedmom262 ya kuaförler kapalı olunca mecburen yapmak zorunda kaldım bı zararı okurmu şimdi acaba
Betullllll zeynepdemirtaserol ne bileyim daha önce hiç kullanmamıştım şimdide kuaför kapalı olunca mecbur kaldım bı zararı okurmu yoksa gecermi bı sure sonra sadece yanma mi yapar ☹️
Betullllll zeynepdemirtaserol ne bileyim daha önce hiç kullanmamıştım şimdide kuaför kapalı olunca mecbur kaldım bı zararı okurmu yoksa gecermi bı sure sonra sadece yanma mi yapar ☹️
Deletedmom262 Betullllll sanmiyorum bi seferden bi sey olacagini iceri dogru kactiysa tahris olmustur.Hepimizin ortak derdi zaten bu..
Yelz_91 Betullllll bir kereden bişey olmaz canım muhtemelen içine kçırmışsındr kremi.. benim eşim jilet yapıyor bna🤷🏻♀️
Betullllll Merve_kucuk ayy bilmiyorum ki göremedim zaten bı haltlar yedim galiba ama bende bilmiyorum naptimi 😂😂
Betullllll Deletedmom337 ben bı 10 dakka falan beklettim galiba ya hiç bilmiyodum tüyler kopmaya başlar baslamaz yıkadım hemen ama şimdi de sizisindan tuvalette gidemiyorum
Betullllll Deletedmom337 bebeğe bı zararı olur mu 🤔 çok hafif geçti zeytin yağ surdum ama ilk ağrısına göre hafifledi gibi