zeynepcelikss merhaba kızlar, şuan 25. haftamdayim. doktor 8 gün geriden geliyor dedi. cok önemli bir fark deil dedi, ama ilk hamileligim panikliyorum, yaşayan varmi?
Ruveyda_ zeynepcelikss kaşar yumurta muz süt bebe büskivisi kuruyemiş tüket. 2 haftada cocugun gelişimi aynı haftada olanlara fark atar emin ol 😄
Tnskmn zeynepcelikss canim protein ve kalsiyum bebek için çok önemli benimde kafa ve bacak 2 3 hafta önden gidiyor gövdesi 1 hafta geriden uzun boylu olacakmış kızım ondan olabilir dedi ama 1 haftalık ye iç gel dedi 1 haftada 100 gram alması lazimmis aldida çok şükür. Sende sıkıntı yapma 2 haftaya kadar sapmalar oluyor
Canseverr Bende şu an 37 haftalık hamileyim karın çevresinde gelişim geriliği var pazartesi sezeryanla alınacak
zeynepcelikss Canseverr bende ozellikle surda var demedi.. hatta kilosu ve boyu gayet normal haftasina göre. Neye gore boyle dedi bilmiyorum. uzerinde durmadi. önemsiz dedi 1 hafta.. yumurta geç çatlamış falanda olabilir dedi. ama seytan insanin aklina hersey sokuo
zeynepcelikss Ruveyda_ Yumurta ve sütü hergun yiyorum. digerlerinide duzenli yiyeyim ozamn. teşekkür ederim 😇💞
1minikanne1 Banada 5. Ayında 1 hafta önden gidiyor demişti şimdi 7.aya girdim 2 hafta geriden geliyor, yediklerinle alakalı hamur işi ve tuzlu yeme dedi acaba beni korkutmamak için mi sadece yediklerimle alakalı dedi sizce öyle midir?doktoru başka bişey diyen var mı
Merve_seda aysegzr_aslan bende 24+2 yim 23+1 de gittim dedi haftasına göre bir hafta geriden geliyor 22 haftalık görünüyor dedi . İnş düzelir. Elim götürürse bugün tekrar gitmek istiyorum. Bebeğim aşĞıda gece uyuyamıyorum belim çok ağrıyor
Mineberna aysegzr_aslan aynı benim gibi 21 haftalık gittim 20 hafta göründü önemsiz dedi ama anne yüreği işte