Baharuras1321 Selin648 ben 4 gündür aralıksız 20 ilk diş ağrısı çekiyorum karanfil karanfil yapı sarımsak gargara hiçbir işe yaramadı şişmiş zaten ağzımı açamıyorum bişey yiyemiyoruz doktor çekmeme iZin vermiyor largopen kullanıyorum sadece etkisi yok bu dişinol zararlı değil dimi alsak
Selin648 Baharuras1321 hayır zararını duymadım günnde 1 kere damlatsan bütün günün rahat geçiyor üstelik içeriği karanfil yani o kadar ilaç yutmaktan bin kat daha iyi
Deryaserkan Ya benimde galiba 20 ilk diş çıkıyor tam çıkacağı zamanı buldu 20 yaşındayken çıkmadı 😂26 haftalık hamileyim sağ tarafa bir lokma dahi gitse bitiriyor beni nasıl çıkar ne zaman biter bi bilgimde yok inş hemen çıkar kurtulurum 😖
Sedefyldrm Filiztuana doktora gittim tel olduğu için temizleme işlemini de yapmıyor 😞 fırçalamaktan başka çare yok 😞
Filiztuana Sedefyldrm aaaaa nasıl ya valla canım biz kaç kere teli olan hastalara temizlik yaptık hiçte bir zararı yok tam tersi faydası var kafanı karıştırmak istemem ama biraz baştan salmış gibi seni doktorun
Minicikkiz Angel_38 Canm bir gün diş ağrısından duramiyodum. Ablam bana peynir yememi söylemişti. İnanmicaksin ama hergun kahvaltıda peynir yedim tabi normal kahvaltimida yaptım demek istediğim peyniri eksik etmedim hergun yedim ve çok iyi geldi. Şuan ağrı yok. Umarım bir an önce seninde ağrın kesilir.
-sema0951_ 12+2 günlük hamileyim ilk gebeliğim ve damağım da adlandıramadığım çok büyük bi şişlik var bu da bütün dişlerime ağrı yapıyor ne yapmalıyım