Nur-ten Mrvkckk benimde ilk haftalarda diş etlerimde şişme olmuştu dokunamıyordum sanki içinde diken var gibiydi😕 hamilelikte sürekli bişeyler yediğimiz için çok sık karşılaşılıyormuş bu durumla. Baya bi araştırdım ve paradontax macunun iyi geldiğini birçok kişiden duydum. Kendim deneyip görmesem inanmam ama gerçekten düzenli kullanınca çok faydası oluyor bi dene canım istersen. Ben tam koruma olanını kullanıyorum
Mrvkckk Nur-ten Bende paradontax kullandım ilk aylarda canım diş doktoru tavsiye etti ama maalesef hiç faydası olmadı 🤷♀️ bende bıraktım tadı da kötü faydası da yok diye 😂😂
Filiztuana Sedefyldrm merhabalar öncelikle geçmiş olsun bende diş doktorunun yanında hemşirelik yapıyorum diş ağrınızmı var yoksa diş eti ağrısı ve kanamamı
Mrvkckk FundaE Diş fırçamı elektirikli yapyım olmadı ince yumusak kıllı aldım olmadı diş macunumu diş ipimi vs herseyimi değiştirdim. Doktor gargara verdi tuzlu su gargarası denedim, karanfil kaynatıp denedim🤦♀️ Daha da inancım kalmadı düzelecegine 😂
Nur-ten Mrvkckk keşke devam etseydin canım ben arada başka markaya geçeyim yine başlıyor hafif kırmızılık nasıl iş anlamadım🤷🏻♀️
Mrvkckk Angel_38 Agrısı geçti ama kanama hiç durmuyor benimde geceleri, sert bişi kopardıgımda, kendi elim bile dışardan dişime çarpsa kanoyor düşün 🤦♀️😂 fırçalamaktan bahsedemiyorum bile
Angel_38 Mrvkckk Ağrı olmadan kanaması daha mı iyi acaba😔 çünkü ağrıya dayanamayıp gidip gelip bende fırçalıyorum 😢 benimkide kanıyor 😔
Berfin_kycn Angel_38 bende öyle su içiyorm acıyor sızı yapıyor beynime vuruyor resmen 2-3 haftadan bebeğim çok kilo alamadı diş yüzünden bişey yiyemiyorm
Filiztuana Angel_38 canım benimde senin gibiydi benimde diş etlerim durduk yerede dişlerim kanıyordu diş taşı temizliği yaptırdım çalıştığım klinikte bu Corona yaygınlaşmadan önce tabini çok şükür düzeldi hamilelikte olabiliyor sana tavsiyem tepe markasının yumuşak uçlu olan fırçasını kullan birde kanayan bölgeyi daha sık fırçala rahatlatacaktır
Mrvkckk Angel_38 Valla dediğin gibi de olabilir. Ama agzım hep kan kokuyor, o tat midemi bulandırıyor bende gidip gelip gargara yapıyorum😣. Her tüelüsü kötü bence umarım doğurunca biter cünkü önceden yoktu 😂
123_456 Angel_38 canım kesinlikle karanfil kullan bende 15 haftalık hamileyim diş ve diş eti ağrısından öldüm yemek yemez hale geldi ilaç felan etki etmedi ta ki karanfil çiğneyene kadar ağrıyı bir iki dakika içerisnde hemen kesiyor istediğim kadar yemek yiyorum ağrısın zaten karanfil var diyorum en azından bebeğim aç kalmasım diyorum kıvrana kıvrana yiyorum heemn karanfile koşuyorum çok iyi geliyor 🥰 sende dene canım 😘
Filiztuana Sedefyldrm canım bende aynı şikayeti yaşadım hatta konuşurken durduk yere diş etim kanıyordu hamilelikte olabilecek birşey ne yazıkki corona gibi sıkıntı olmasaydı diş hekimine gidip diş taşı temizliği yapmanı önerecektim çok iyi geliyor çünkü ben onşekil atlatabildim durumu ama sen de evde mümkün oldukça düzenli dişlerini fırçala kanayan bölgeye bir tık daha uzun fırçalarsan eminim daha rahat edeceksindir
Sedefyldrm Filiztuana doktora gittim tel olduğu için temizleme işlemini de yapmıyor 😞 fırçalamaktan başka çare yok 😞
Selin648 Diş Ağrısını Anında kesen tep bir şey var Oda DİŞİNOL mucize gibi birşey kürdan ile çürük olan yere damlatıyorsun 5 dakika içinde ağrı yok oluyor
Baharuras1321 Selin648 ben 4 gündür aralıksız 20 ilk diş ağrısı çekiyorum karanfil karanfil yapı sarımsak gargara hiçbir işe yaramadı şişmiş zaten ağzımı açamıyorum bişey yiyemiyoruz doktor çekmeme iZin vermiyor largopen kullanıyorum sadece etkisi yok bu dişinol zararlı değil dimi alsak