candanote Gizemnunal Hayırlısı ıle canım ama beklentıye gırme ☺️ Su gibi gecen dokuz ayda son haftalar hatta son gunler gecmek bilmiyor ☺️
Oylumgcmn 37+3 dün doktordaydım hiç alttan bakmadı rahim ağzı kısalığın iyi 39+2 de alırız deyip gün verdi. Doktora gittiğimden önceki gece 1damla kahve lekem geldi soyledım. Normalde bebeğim çok sert tekmeliyor ve neredeyse hiç uyumuyor ama dr geldiğim gün ve gece hareketleri sadece ayağıyla hafif itme şeklinde oldu. Bugünde aynı şekilde. Dr hareketinde azalma olursa gece git hastaneye nst gir hareket varsa ona da gerek yok doğuma kadar artık gelme dedi. Bebek daha dönmemiş dedi ama dönüyor bazen aşağı bazen yukarı tekmeliyor ayrıca karnım uzadı ve düştü baya 🤦🏻♀️ Acaba 39u bekler mi kızlar hamilelerin %80i normal doğum tarihinden 2hafta önce doğuyormuş
Anrebasum Oylumgcmn ben de bugun 36+2 idim gittim. Mayisin ilk gunlerinde tekrar gel dedi 38 oluyorum. Bana kalirsa arada da gormesi gerekir daha cati muayenemi de olmadim. Ama biz ne kadar tedirginsek onlarda o.kadar agirdan aliyor gibi insan tedirgin oluyor gercekten🙄
Uvercinka 38+5 olduk ve hala karnım inmedi. Sıfır sancı sıfır açılma, nişan da gelmedi. Hareketleri gün geçtikçe azalıyor gibi, yeri daralıyor oğluşumun diye çok üzülüyorum. Günde 15 kat çıkıp iniyorum, squat yapıyorum, plateste zıplıyorum…
Muhammedim0125 Suhedq benle aynı haftanız 38+4 bende de ağrı var vücudum da ayağı kalkınca basamıyorum yürüyemiyorum belim de ağrı var 😅😅 vajina ağrım oluyor sancı falan yok akıntı da yok nişan da yok . Bebeğin hareketini izliyorum o kadar bekliyoruz 10 mayısa kadar 😍
Ruhsuz Merhaba kızlar 38+3 olduk biz de bugun de kontrolum vardı doktorum bekleyelim 2 hafta daha gelmezse suni sancı dedi açılma yok sadece sancım var nst de sancı da çıkmıyor anlamadım ben de
Syma95 Suhedq 39+3 olduk bende de bı belirti yok daha. Ama sürekli sertleşiyor karnım toplanıyor bebek karnimda. Yarın kontrole gidicem bakalım
Gupse 38+6 olduk bıgün gittim alttan muayene edecekti 2.doğum gerek yok dedi ne sancı var ne nişan geldi ama yürüyemiyorm kemiğim o kadar ağrıyor ki kilo aldı başını gitti kımıldayamıyorum ilk doğuma daha az kilo ile girmiştim daha iyidim bunda bilmiyorum Allah büyük 😊dua ediyorum kolay geçsin diye hamilelik o kadar zor du ki 🙏