tugce0606 Nurcan33 kaç kilosun kuzum ben 70 ile hamile kaldım şu an 74 22 haftayim😲 bana kendiminki fazla geldi
Emine_Leyla Nurcan33 canm bişey sorcam kilonuzu sabah aç karna mi yoksa yedikten sonra mi tartılıyonuz bende 8 kilo aldım 31+3 bugün 58 kilodan simdi 66 oldum sabah aç karna normal kiyafetle yani bi bluz bi eşofman
Denizkaplan Ulka_94 ah canm ılk hamılelıgmde 20 bunda 28 haftada almısım 10 kılo aldığın 7kılonun lafı olmaz😆
Ayseglgirgin Bende 32 haftalık gebeyim 12 kilo almışım ilk zamanlar kilo almadım son zamanlar baya kilo aldım Ins gider bu kilolar🙄
Nurcan33 Emine_Leyla yok ac karna değil hep öğleden sonra tartarim ac karna da değişen bisey yok ama üstünde yüklü ağır kıyafetler yada ayakkabı falan varsa onları çıkarıp sonra tartabilirsiniz
Emine_Leyla Nurcan33 canm ben bi kilo artiyom yedikten sonra ya ben çok yiyorum yada bana yediğim yarıyor maşallah gerçi gören pek kilo almamışsın sadece karnım çıkmış diyor ama işte bakalım hayırlısı artk ınsalalh benim yerime bebegim alır ben almam insalah🙈😃🌷
Nurcan33 Emine_Leyla Banada öyle diyorlar 5 aylık olduk göbeğim maşallah büyük biraz da önemli olan bebek kilo aliyor mu almıyor mu çünkü millet yanlış anlıyor bebeğin büyük diyorlar bence aldığım kilodan dolayı bu göbek yoksa bebekten değildir 🤭😂😂😂
Kurbagaannesi Ulka_94 ya aslında normal ama biliyor musun ilk altı ay 7 kilo son iki ay 7 kilo toplam 14 kilo almıştım vee son ayım yok sekizinci ayda doğurmuştum 😃 dikkat edersen almazsın ama son 3 ayda aldığın hemen gidiyor hiiiiç takma