Ulka_94 33 haftada 7 kilo almak cok mu normal mi son aylarda ne kadar alirim sizce tecrubesi olanlar?👻
Biranne00 Ulka_94 32+2 günlük hamileyim 4 buçuk kg aldım hamile kaldığım kg üzerine ilk 4 ay çok fazla kusmuştum çünkü
hilal_yener Ulka_94 hahaah keşke bende o kadar alsaydım ben 21 kg almışım 34+2 haftalığım 32. Haftamda tartılmıştım
UraSsmom Ulka_94 58le hamile kaldım 71 kiloyum pazartesi günü doğumum var gayet normal seninki bazıları son aylarda çok alınıyor diyorlar ama ben ilk aylarda çok aldım 2 3 aydır sabit neredeyse kilom
aytii Ulka_94 ben bugün şeker yüzünden dahiliyeye göründüm tam 33 haftalığım 7 kilo aldım deyince doktor çok iyi olduğunu söyledi
hilal_yener Ulka_94 valla dışardan o kadar kılo aldıgım belli değil ödemden oldu hep allah kahretsin 🙄
tugce0606 Nurcan33 kaç kilosun kuzum ben 70 ile hamile kaldım şu an 74 22 haftayim😲 bana kendiminki fazla geldi
Nurcan33 Ulka_94 yok benim iştahım bekarkende vardı ama bu kadar kilo almazdım hamile kaldıktan sonra her zamanki gibi her öğün yemek yerim anladım artık nasıl alabiliyorum bu kadar kiloyu 1 hafta 2 hafta bir tartarim kendimi mutlaka 1 kilo yine almış oluyorum 🤔
Zehranur10 Bende 27 haftaligim 10 kg aldim cok zayiftim suan 54 kgyum doktor biraz fazla dedi ama evden cikipta yuruyus yapamiyorumki ve yedigimde normal asiriya kacmam ama kg aliyorum bakalim doguma kadar nekadar alirim bilmiyorum