Sibelgokhan Hanımlar sizler kaç haftalık oldunuz? Cinsiyetleri öğrenelim. Isim ne düşündünüz.? Hazirliklariniz tamam mi?
Merve_kucuk Sibelgokhan 38+0 🤰🏻💜 Adını Miray Ece bırakacağız 💕 Herşeyimiz hazır prensesimizi bekliyoruz 😍
Duyguali Sibelgokhan 37 hafta olacağım yarın. Her şey hazır. heyecanla kızımızı bekliyoruz. İnşallah hepimiz kolay geçiririz doğumu da 🌸🙏🏻
UraSsmom Sibelgokhan 38+0da pazartesi günü sezeryan doğum yapıcam. Mayıs annesi olucam derken Nisan annesi oluyorum 🙂
Sibelgokhan Duyguali amin inşallah, şu virüs zamanında tek temennimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağımiza alabilmemiz🤲☺️
Sibelgokhan UraSsmom nisanın sonu olduğu için sizde bir mayis annesi sayılırsiniz☺️ rabbim kolay doğumlar nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın insallah🎀🤲
Hulyya Sibelgokhan 35+5 ❤ oğluşumunz olucak Mustafa aras🧸bütün hazırlıklar tamam allahın izniyle sağlıcakla gelmesini bekliyoruz 🙏
songul_onur Sibelgokhan ben de bugün 35.haftama girdim kızımız olacak ismi Mila olacak sabırla bekliyoruz her şeyimiz hazır😍