Dzeyy Kızlar yaa çok canım sıkılıyo bu virüsten dolayı ne zaman biticek bu yaaa doguma kadar bitse bari artık yaaa 😢çok üzülüyorum
turunculuanne Ben de Ekim 💁🏻♀️ Gitgide ümidimi kaybediyorum ya.. salgın azalsa bile önlemler devam edecek gibi.. tek başıma napıcam merak ediyorum
Babyveannesi Salgında bitmiyo mağazalarda açılmıyo bende eylül başında doğum yapıcam daha tek bişey almadım bebeğime :( sizler aldınızmı
Dzeyy Babyveannesi valla bende muhtemelen eylül başı yapıcam daha bende henüz bişey almadım bütün alışverişini 7buçuk aylıkken falan yapmayı planlıyorum tabi bu virüs olayları biterse
Rabiakk Babyveannesi ben internetten almaya başladım Eylül başı Ağustos sonu bizim de virüsün ne zaman biteceği meçhul ki inşallah biter ailemizin doğuma geleceği belirsiz zaten bayağı uzağız aileler yasak olursa gelemez o zamana herşeyi ağırlaşmadan yapayım eşim yardımcı olur ama her konuda olamaz görev vs herşey bana bakıyor ne yaparsam benim karım karınca kararınca alıp bşleyler yapayım diyorm
Esmer000 Babyveannesi selam ne yaptin birsey ala bildinmi bende henuz bisey almadim canim sikiliyo hep dusunceyle kaldim birazda evdekiler canimi sikiyo pek isdediyim birseyi alamiyorum😢😢
Tgcks Agustos da olacak benimde nasip olursa bırakın birşeyler almayı hastaneye bile gidemiyorum detaylı ultrasonu da çektiremedim cinsiyetini bile net bilmiyorum allah sağsalim hepimizi kurtarsın inşaallah
Dzeyy Tgcks amin canım ama kontrollerini aksatma mutlaka yaptır doktorlar ne olursa olsun muaynenizie kontrolünüze gidin diyolar maskeni vs tak git
Tubao Bende eylül. Ne olacak bu durumlar :/ arada ufak ufak internetten aliyorum kargo gelir gelmez eşim kilere koyuyor 72 saat dokunmuyoruz sonra bakıyoruz
Babyveannesi Tubao aslında dışını dezenfekte edip bakabilirsiniz yada eldivenle kargo poşetini yırtabilirsiniz
Dzeyy Babyveannesi öyle ama napalım mecbur eşim saolsun yardım ediyo öyle konularda ama işye yinede dolaşmak gezinmek bile yoruyo insanı
Yeliz1905 Benimde tahmini agustıs sonu fakat hiç birsey almadım henuz inşallah şartlar normale döner.
Oykukilinc Eylül annesiyim internetten aldik birkaç şey daha çok eksik var inşallah tez vakitte biter şu virüs gezerek alışveriş yaparız