Busra61-34 Arkadaşlar vitamin kullanamıyorum doktora gidemediğim için de nasıl beslenmem gerekiyo neler yesem çocuğum kilo alır bilmiyorum yardımcı olurmusunuz😒
zeyzey95 Busra61-34 düzenli beslen süt, ceviz,muz, meyve, sıkılmış portakal suyu, yoğurt,kaşar peyniri falan bebeğe kilo yapıyor canım
Htcockl29 Busra61-34 Canım ben hiç Kullanamadım Mide bulantım Olduğu İçin Bugün Doktora gittim bebeğim Gayet iyi Sağlıklı 😇
Busra61-34 zeyzey95 kullandığım zaman hemen kusuyorum ve halsizlik yapıyo cok kötü daha önce de yaşadığım mide rahatsızlığından dolayı midem ilaç kabul etmiyo yasaktı da ilaç
Busra61-34 turunculuanne 20 haftalık canım. Daha önce yaşadığım mide rahatsızlığından dolayı ilaç kullanmam yasaktı ama mecbur olunca bu dönemde kullandım ama bi faydası olmadı çünkü hemen kusuyorum
Ertey Busra61-34 bende 19 haftamdayim demir hapini ilk basta yutunca kusuyodum fakat muadilini aldim ve kusmamak icin tamamen aç yutmadim .sende o sekilde deneyebilirsin .yine hic icemiyorum diyosan gece yatarken önermisti doktorum
Damlaustglu Busra61-34 Kötü olmuş cnm senin adına. Ben kaşar,yumurta,muz,süt, ceviz,fındık. .. yiyorum kilosu iyi bebeğimin ilaç kullanmıyorsan beslenme dikkat et.
Oykukilinc 2 tane vitamin kullanıyorum ben 19 haftaligiz gyno ferri ve oceans mummy bol bol pekmez bal ye muz çiğ kuruyemiş yumurta süt yeşil yapraklı sebzeler l
Busra61-34 Damlaustglu aynen öyle yememe dikkat ediyorum doğal beslenmeye çalışıyorum hep inşallah bebeğim iyidir cok üzülüyorum ona bakamıyorum diye
Ertey Busra61-34 demir hapı bildigim kadariyla cok onemli gıdalarla karsilamak mümkun degil . Şurup versiyonu da var demisti doktorum simdi aklima geldi bi de onu dene istersen canm . Bi sknti olmasin canm ya. Çaresiz kalirsan doktora git derim önlemini alip
Damlaustglu Busra61-34 Üzülme annesi sağlıklı besleniyorsan alır o vitaminlerinı senden. Peki eczaneden demir vitamini alsan kullansan sorsan olur mu ki?