Yasemin00 Seraaay ay bilmiyorum ki netten yorumlara baktım kimi kilo yapar diyo kimi yapmaz diye yazmış bende anlamadım valla ama ben kalsuyum ve magnezyumu içemedigimi söyliycem afedersin tuvaletten çıkamıyorum yaa 🤭
Seraaay Yasemin00 bünyeden bünyeye değişiyor olabilir çünkü ben bu son 1 ay sadece 500 gram almıştım oda bebeğe gitmiş 🤷♀️ Malum bu günlerde evdeyiz hareketsiz olmama rağmen yani
Yasemin00 Seraaay Bana öle bişe demedi hiç bakalım bir daha ki gidişime ne diycek mi doğum sonrası veriliyor Demir ve kan hapı onu biliyoruda aman zaten zor yutuyorum hapları alışıkta dilim içmeye koca koca haplar 🤢
Seraaay Yasemin00 evet bende vitamini yutarken zorlanıyorum alçı gibi tadı var 🤢 ama doktor kesinlikle devam et diyor kansızlık problemim var benim, et balık gibi şeylerlede pek aram yok o yüzden devam ettiriyor olabilir
Busraer Asyasaim ama canım iste birbirimizi kyaslayamayız bazı cocuk kilo alyor bazilarının bünyeyle alakali ki ben 134 kiloyum eminim benim yarım kadarsındır porsiyonlar bile bir degildir ben sabah aksam hep yerim
Asyasaim Busraer doğrudur ben hamile kaldım 15 kilo verdim suan 30 haftalık hamileyim sadece 3 kilo aldım 68 kilo oldum
Momyy91 Canannnnnnn ben 27 haftalığım şuan 2-3 gün önce doktora gittim decavit kesebilirsin artık kilo aldırmasın dedi kalsiyum, magnezyum ve kan ilacı kullanıyorum şuan sadece ama 27 ye kadar kullandım ben sen kendi doktoruna danış ne derse onu yap
Canannnnnnn Adsmyr Momyy91 En iyisi ben Baska bir doktora daha danışayım dün özele gitmiştim devlette sıra bulamadığım için kendisi biraz enteresan dı
Busraer Asyasaim benim vucudumda sebebini bilmedigimiz birsey döküntü yapyor ben cok kaşar peyniri yiyorum kaşar peyniri portakal suyu pekmez tereyagı kilo aldırırmış bebege ye istersen nesquikte cok aldryormuş
Adsmyr Busraer evet decaviti 31 de verdiler. Ama bana sağlık ocağı verdi. Aile hekimimi değiştrmiştim yenisinde verdiler
Canannnnnnn Adsmyr ZeynepBetul ben hala da inanamıyorum o kadar kız diye istememe rağmen çok mutluyum ama değişecek diye korkuyorum