Sevda5933 Kızlar bana yardımcı olur musunuz 6 hafta 3 gün de karından kese gözüktü ama bebek gözükmedi doktor alttan bakınca gözükür ama gerek yok dedi siz karından kaçıncı haftalarda gordunuz
UrasEgeninannesi Sevda5933 9.haftaya kadar vajinal muayene oldum canım ben. 9.haftamda karnımdan görünmeye başlamıştı net
Sevda5933 UrasEgeninannesi çok.sagolun rahatladım benim de doktorum gerek olmadığını söyledi haftaya tekrar gel dedi .peki daha önce gözükmeye başlamış miydi
UrasEgeninannesi Sevda5933 vajinal bakıldığında muhtemelen kalp atışını bile duyabilirdiniz ama endişe etmeyin karından daha sonraki haftalarda belli oluyor net :)
Sevda5933 UrasEgeninannesi inşallah öyledir haftaya gidince inşallah belli olur çok tesekkur ederim .bana da doktor kese 2.5 cm olunca gözükür seninki 2 cm dedi
zeyzey95 Sevda5933 zaten bebekte çok net gözükmedi kiloluyum baya doktor emin olalım dedi alttan baktı kalp atışı da görüldü
Eemmyy Sevda5933 walla canım ultrason fotosunda yazmıyor, dr bi problem yok dediğinde de kesenin boyutunu sormadım
zeyzey95 Sevda5933 bilmiyorum valla canım doktor söylemedi ultrason fotoğrafı da vermedi ben giyinirken ekranda kalan görüntüye baktım 6.5 mm yazıyordu ne boyutu bilmiyorum 🤣