Esrahiramirac Hanımlar 26 gün oldu doğum yapalı bebeğim emiyor bugün kaka yapınca yeşil ve kokulu yaptı sütümden geçmiş olabilir mi ?? Yada farklı bi problem mi
Bgmbgm Esrahiramirac hasta olunca yeşil yapiodu galiba bebekler benim öle aklımda kalmış bide Google sorun
Elif4334 Esrahiramirac karnı ağrıyon çocuğun kakası yeşil olur der annem bikaç kere yeşil renk kaka yaptı benim kızım doğdumudur bilmiyorum
AyseSapmaz Esrahiramirac Usutmus olabilirsiniz sütunuzden soğuk geçmiş olabilir dikkat edin inşallah bizimde oldu
KubraatMacit Esrahiramirac biraz üşüttüyseniz emzirirken geçer o zaman yeşilimsi yapabilir kokar kendinizi de üşütmemeye özen gösterin eğer 3 günü geçerse öyle doktora danışmakta fayda var
burcuali38 Benimkide 17 günlük sarı renkte yapıyor kakasını ve 1 haftadır kokuyor kakası.Annem yeni doğmuş bebeğin kakası kokmaz diyor ama bizimki kokuyor niyeyse 😁 ama çok şükür bi problemimiz yok.Yeşil renkte olması bi sorunmu bilmiyorum canım.
Esrahiramirac burcuali38 normalde sarı yapıyor ama bugün yeşil yaptı acaba ben üşüdümde sütümden mi geçti acaba
burcuali38 Esrahiramirac valla bilmiyorum canım benimde ilk çocuğum tecrübem bilgim yok yani keşke yardımcı olabilsem
YusufKereminAnnesi Bizde kucakta çok durunca kemikleri batıyor ondan yeşil yapıyor derlerdi annemler ama tabi tam bilmiyorum 🤷♀️
Esrahiramirac YusufKereminAnnesi hiç kucağa almıyorum alıştırmıyorum ama bilemedim ya öyle ağlamasıda yok eziyet etmiyor
KubraatMacit Esrahiramirac bu zamanlarım kıymaetini bilin alabildiğiniz kadar kucağınız da turun sevgi bağınız oluşsun zaten 5 6 aylık olunca kucakta durmak istemiyorlar kızım 11 aylık o zamanları çok özlüyorum ☺
Esrahiramirac Elif4334 olabilir belkide enteresan olan benim ikinci çocuğum 🤣🤣 ama ilkte hiç böyle şeyler yaşamadım o yüzden bende bilemedim doktoruna bi sorarım artık
Elif4334 Esrahiramirac geçer ya sıcak tut bebeği kendin de yeleksiz patiksiz dolaşma çok yanarsın biraz ama katlancaz artık 😀
Esrahiramirac AyseSapmaz olabilir canım biraz dikkat edeyim yediklerindende olabilir dedi doktoru ama annelerin bildiğini onlar bilmiyor bence 😂😂
Elif4334 Esrahiramirac hadi ya kıyamam sık sık silmedin mi terini ya da bez parçası falan koysaydın keşke terini alması için
AyseSapmaz Esrahiramirac soğuk şeyler yemek de etkiliyor ışte 😭 neyin dokunduğunu bebeğe bilemiyoruz tecrübe ediyoruz yavaş yavaş
Esrahiramirac Elif4334 koydum canım koydum çok dikkat ettim olmadı ama benim bu doğumumda çok stresli ve korkuluydum hepsi başıma geldi anlayacağın
Esrahiramirac KubraatMacit ahhh ne çektim ben o kucaktan kızım alışmıştı bir odada 3 saat gezdiğimi bilirim 🤣🤣🤣 şuna oğlumu emzirmek dışında hiç kucağıma almıyorum bence sende pek alıştırma gerçi her çocuk aynı değil
Esrahiramirac AyseSapmaz inanki öyle ne yapsan olmuyor yaşına girselerde biraz rahatsak annelik hiç kolay değil