Merhaba bende onlu penye setten sipariş vermiştim geldi gerçekten çok kaliteli duruyor farbalalı yastık siparişi verdim şimdide onlarda çok güzel duruyor tavsiye ederim😊
Uniqon.com siparişim geldi 🐥🐥 (Resimli)
Damla0909 sağlıkla vaktinde gelsin inşAllah hayırlı olsun evet unibaby tavsiye ettiler bende yarın yıkayıp ütüleyeceğim💙
Damla0909 Vazgeçilmez sitem🤗 İsme bir türlü karar veremedim sipariş veremiyorum habire modellere bakıyorum 🤗 Fiyatları birazcık diğer sitelere göre pahalı ama oldukça kaliteli alanlar memnun
bilaloguzunannesi hayirli olsun 🤗 sizin az kaldı sanırım sizi takipteyim sürekli eşiniz uzman sanırım 🤗🤗
Damla0909 güle güle giysin bebişiniz 😊 kaç günde geldi acaba? Ben sipariş vereli 10 gün oldu da heyecanla bekliyorum gelmesini
busraydinli haftasonu hariç 15 iş gününde geliyormuş. ben 2 nisanda sipariş verdim bugün geldi tam 15. gün elinde oldu
amin canım Allah razi olsun
Damla0909 evet bugün doktora gittik 33+2 olduk çok şükür 13 mayısta tekrar çağırdı doktorumuz sezeryan günü verecek 💙
Damla0909 yaaa benim de arkadaşım hediye sipariş verdi bizim için bizim de düz aslanlı olan modeli olacak çok minnoslar gerçekte 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
bilaloguzunannesi hayırlısı olsun insallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
- Düzenlendi
@Damla0909 Çok güzel olmuş güle güle giysin bebisiniz insallh saglikli günlerde canimm
Ben tuğbakuğudan aldım böyle. Cok beğendim tavsiye ederim. İndirimiyle 8 parçayı 165e almıstım. Müslin örtü ve bez canta da hediye gönderdiler
Kucukmucizemm amin canım Allah razı olsun
Damla0909 bende ordan almayı düşünüyorum cidden malı pamuklu mu yenidoğan için uygun mudur
melindam yıkanınca peki dolma yapıyor mu
melindam anladım canım umarım solma yapmaz