Ktuna SevtapAkbulut dairesel hareketler, sağa sola öne arkaya sonsuzluk, zıplama son haftalara doğru yaptım, sağa sola öne arkaya gidip gelme, bi de dizler yerde top üzerine yatma
SevtapAkbulut Ktuna aynen bakalım inşallah faydası olur bebek büyüdü doktor şuan 3220 Cumartesi öyleydi doktor 3500 le doğurursun dedi o yüzden açılmam çok olsun diye yapıyorum sezeryan istemiyorum nasıl çıkarıcam diye düşünüyorum 😃
Ktuna Havva-nur55 3.400 grdı muayeneye gittiğimde doktor bu gidişle 3.700 i bulur ve bebeğin kafası büyük demişti bebeğin kafasının büyük olması beni korkutmuştu açıkcası nasıl çıkcak diye 😌 3.374 gr doğdu
Ktuna _mrv youtube da bir çok video var ben izmirde bikaç eğitime gittiğimde öğrenmiştim nefes ve ıkınmayı. Youtube da zeynep gözübüyükle hamile yogası videosunu izleyerek yaptım hep. Pilates topu üzerindede gözde biberin bi videosu vardı onları uyguladım. Ikınma içinde banu çiftçinin videosunu izlemiştim
HnY Havva-nur55 doktora inanma ultroson cihazı her zaman dogru olcmuyor hatta hic doğru olceni duymadım yani belki de bilerek kilosunu fazla söylüyordur .
HnY Havva-nur55 doktora inanma ultroson cihazı her zaman dogru olcmuyor hatta hic doğru olceni duymadım yani belki de bilerek kilosunu fazla söylüyordur .
Ktuna Wonderanne çok tşk ederim yorumları okursanız yazdım 😌 bebekle tekrar tekrar yazması zor oluyor 😀
Ktuna Ozlemooo benimde kanamam ve sancım oldu ve korktum açıkcası ama bi iki güne normale döndü kanamanın rengi sonrasında tahminimce nişanım geldi zaten. Sizin için bişey diyemeyeceğim herkeste farklıdır 😌
Esmaaa26 Ktuna hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah pilates topunda hareketlere ne zaman başladınız ? 31. Haftadayım daha başlamadım da
Ktuna Esmaaa26 ben 36dan sonra başladım erken açılmam olur erken doğum olur korkusundan. Videolarda söylüyorlar aslında şu haftadan itibaren yapabilirsiniz diye ama ben erken başlamadım korktum açıkcası
Mervee09 Ktuna öncelikle gözünüzaydın epidurali tavsiye ediyomusunuz bazıları da pek işe yaramıyo diyolarda
Ktuna Mervee09 bende kesinlikle işe yaradı yoksa o sancıları epiduralsiz çekemezdim asla çekilecek gibi değildi gerçekten. Sancıları ben hissetmedim. Çocuk çıkarken bile hissetmiyorsun kesiyorlar hissetmiyorsun, dikiyorlar hissetmiyorsun 😂 ayakların uyuşuyor zaten.
Bahriyekaraman Ktuna maşaallah Allah analı babalı büyütsün sizden ilham alarak normal doğumu düşüneceğim çok korkuyorum 😊
merveozc Ktuna merhaba canım; bende izmirde oturuyorum. Doğum için hangi doktora gittiğini, aldığın eğitimleri detaylı öğrenebilir miyim acaba? Yeni hamile olduğum için henüz araştırma aşamasındayım. Yardımcı olursan çok sevinirim😍
Ktuna merveozc medikal park volkan emirdara gittim çok memnun kaldım. Zeynep gözübüyük gelmişti izmire onun eğitimine katılmıştım instagramdan takip ediyorsanız belli günlerde canlı hamile yogası yaptırıyor. Bi de karşıyaka belediyesinin yenibirdünya(instagram adı) ile ücretsiz bi doğum semineri vardı oraya katılmıştım baya faydası olmuştu. Sonrasında hep videolarla bilgi edindim
Yenianne_ Ktuna canim aldigin egitimlerdende kissa yazarmisin bize bilgimiz olsun bizde sana dua edelim dogum zamanımız geldiginde Rabbim sağlık sıhhat versin evladina uzun ömür versin darısı bize🌸
merveozc Ktuna aa aynı doktora gidiyormuşuz baya denk geldi😀 teşekkür ederim çok, ben de karşıyakada oturuyorum, karşıyakaya sevgilerle😂😍