denizsn Bahar4516 bir oturmaya bir kilo yiyorum resmen çok seviyorum hamilelikte de iyice aşerdim Ocak ayından beri yiyorum özel getirtiyorduk hala da bıkmadan sıkılmadan yiyorum inşallah sıkıntı olmaz🤷♀️
Busemenekse AtaMommy pardon o zaman kusura bakmayın ben konu başlığını görünce, karşımız da ki insan da hamile olduğu için bu yüksek tepkilere çok şaşırmıştım. Tabii ki mevsimsiz ve şuan satış fiyatı yüksek meyve ve diğer yiyecekleri lütfen paylaşmayalım..
Minnaksever Bahar4516 yani bu sorunun hiç bı anlamı yok gerçekten danışmak için yazılmış gibi değil canım çekmedi benim.ama çeken olabilir gerçekten ciddi bişey sorsan neyse o kadar manasız ki güldüm sadece 😅
Gizemito Çok anlamsız bir soru olmuş gerçekten. Yediğiniz meyve ne kadar zararı olabilir çok yemenizin? Bunu burada sormak çok saçma. Başlığı o şekilde açmanızda yersiz bence.
Gizemito Çok anlamsız bir soru olmuş gerçekten. Yediğiniz meyve ne kadar zararı olabilir çok yemenizin? Bunu burada sormak çok saçma. Başlığı o şekilde açmanızda yersiz bence.