2MinnakAnnesii Sevgili Eylül anneleri gelin tanışalım,dertleşelim,paylaşalım.. Kimler nereden? Kaç haftalıksınız? Cinsiyetiniz nedir? Vs vs.. Ben Istanbuldan 20 haftaliğiz ve bir kızım olucak insallahh..
Yakamoz__gul 2MinnakAnnesii merhaba. Memleket Isparta ikamet Eskişehir 😆 18+2 yiz. Sürekli kız hissetmemize rağmen 2 gün önce oğlumuz olacağını öğrendik 🥰
d190516 2MinnakAnnesii yarın 18 haftalık oluyoruz oğlumla 🧡bu ikinci oğlum bu arada 🙈aydında yaşıyoruz evlenmeden bende İstanbul’da yaşadım hep
UrasEgeninannesi 2MinnakAnnesii 19+6 olduk oğlumla henüz bariz bir hareket hissimiz yok. Arada bişey hissediyor gibi oluyorum ama anlayamıyorum 😅 Aslen Fatsa lıyım. İstanbul da ikametim ama 1 aydır memleketteyim hamilelikten ötürü. Durumlar böyle :)
Mom10 2MinnakAnnesii merhabalar ben Hilal isvicreden 17 haftalik hamileyim henuz cinsiyetini gostermedi yavrum🥰
Bsrlmnemr d190516 ben hatırlıyorum seni hamileliğimin başında 1 2 sefer konuşma fırsatımız olmuştu 😊 bişi sormak istiyorum deneyimli olduğun için.. Ben bebeğimin hareketlerini Geçtiğimiz iki gün kasıkta ve karnımın 3 parmak aşağısında hissettim çok mu aşağıda diye korktum ama normal diyenlerde oldu 😊 senin fikrin var mı?
2MinnakAnnesii UrasEgeninannesi bende bazı hareketler hissediyorum ama bağırsak hareketimi bebis mi bilemiyorum.ilk gebeligim
bogurtlenim 2MinnakAnnesii Merhaba Canım, 21+0 olduk bugün Kızımla insaAllah.🥰 Ankarada oturuyoruzz. Hastane islerini ne yapiyorsunuz ya ben cok tedirgin oluyorum 🤔😊
2MinnakAnnesii bogurtlenim Canim ben gidiyorum mecbur gidiyorum yani.Ben aşilamayla hamile kaldim troid hastasiyim birde kan uyusmazligimiz var o yuzden kontrolleri aksatmamaya calisiyorum.Eldiven maske tum tedbirleri alip gidiyorum.
Anneyim 2MinnakAnnesii bende Eylül annesi olacagım inşallah 3 erkek evladından sonra 19+1 haftalıgız gecen hafta kız oldugunu soyledi doktorum %90 inşallah oyle dir bende ultrason da cıkıntı göremedim acıkcası bende kız hissediyorum gercekten allahım hayırlı evlat nasip etsin
Asilaymomm 2MinnakAnnesii merhaba canım bugun tam 19 haftalık olduk kızçemle 🤗 Hatay da yaşıyorum ınsallah hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız miniklerimizi☺️
Eylul9235 Selaaaamlar anneler ve bebekler 😅 18+4 olduk bizim kızla ilk bebişimiz. Ne hareket hissediyorum ne hamileymiş gibi ama can sıkıntısından patlıyorum 🤭😂
Eylul9235 Aslında hep birlikte gelişimleri takip etsek ne güzel olur ☺️ Bende böyle bir post açıcaktım ki Bu posta denk geldim çok güzel oldu ☺️
Tugce_S 21 haftalık olduk sanırım Eylül ayının ilk haftaları olacak kız olsa idi adını Eylül koymak istiyorduk tam da ayına denk geliyor ama erkek çocuğumuz olcak 😇😇 Kayra düşünüyoruz sağlıklı olsunlarda inanın hiç fark etmiyor 🙏
Bsrlmnemr 2MinnakAnnesii Herkese merhaba 🙋♀️ bizde 19+1 olduk bugün itibari ile ve eylül ayında nasipse bir kızım olacak 🌸 çok şükür mide bulantısı ve mide yanması bitti artık tatlı zamanları diye düşünüyorum. Bebeğimin hareketlerini her gün değil ama ara ara hissediyorum 😊
Eylul9235 Bsrlmnemr ya nasıl hissediyorsun hareketlerini ben hiç hissetmiyorum 🤷🏻♀️ Yada hissediyorsamda anlamıyor muyum acaba bağırsak hareketi falan mı sanıyorum bilmiyorum ki ☺️
d190516 Bsrlmnemr valla kuzum değişiyo o herkes farklı yerde hissediyo 😄kaç haftalıksın sen şimdi ben oğlumda 20 21 arası hissettim bunda henüz tık yok 🙈
DamlaNur29 Bsrlmnemr bende senin gibiyim sanki kasıklarımda hareket ediyor tekmeliyor ama bazen sesi cıkmıyor bu haftalarda hareketleri düzensiz olurmus 18+4 oldum sen kaçsın
Bsrlmnemr Eylul9235 canım bende öyle çok net hissetmiyorum. Arada kuş kanat çırpıyor gibi oluyor 😁 ama her gün değil mesela 2 3 günde bir gibi düşün. Daha erken zaten benim ablam 25. Haftada hissetmiş 🙈
Csnsu 20 hftalığız 🙏🏻Hiç hamile değilmişim gibi bugun doktora gıdıcem kız demştı kesın bişi solesın hem bayadır gıtmedım sadece cok gurulduyor karnım dısarıdan baya duyuluyo 😂acmısın dıyolr hmn
Csnsu Eylul9235 gittim bugun 5 te kesin kızmıs kılolu oldğumdan cabuk hıssetmezmşm 370 grammış daha😂 bağrsaklarım çalısıomus onun sesıymıs