Ranahes Ruveyda_ saol canım bebeğe aldırsın yeterki ya yerım ozaman başka varsa bildiklerın yaz canım
Ruveyda_ Ranahes portakal suyu ve havuc suyu bebegin anne karnindaki suyunu cogaltiyor, kasar yumurta ceviz kuruyemis sabahlari 1 kasik pekmez , muz , cici bebe , sut benim hatirladiklarim bebege kilo aldiriyor. Zeka icin balik onemli.
Aylaninannesi Ranahes daha çok var doğuma toplarsın, hamileyim aşeriyorum diye her şeyi abartmayın dengeli beslenin yeter 🙂🙂
Ranahes Aylaninannesi valla abartmıyorum 🥺 normalde bır tık fazla yiyorum oda normalde doğru düzgün yemıyordum az yerdım hep zaten o yüzden kilo alınca şaşırdım 😢
Aylaninannesi Ranahes normalden fazla yemene gerek yok aslında bebek senden besleniyor, hareketsiz misin bilmiyorum ben evde çalısıyorum beslenmeme dikkat ediyorum ve çalısma saatinden sonra ev içinde çok aktifim doğumu kolaylastırıyor hareketli olmak erken doğum riskin yoksa hareketsiz kalma
Yagmurkoksal_61 Valla bende 19 haftadayım 7 kilo almışım hiç mide bulantım vs olmadı abartı da yemiyorum sabah kahvaltısı akşam Ara öğün akşam yemeği ama sanırım 9 10 gibi yediğim meyveler yapıyor kiloyu😂
Evlatkokusu Ranahes Hareketsiz bir yaşam sürüyorsan biraz yürüyüş yapmaya çalış Tatlım kilonu korumana yardımcı olur
Wonderanne Ranahes bende 20.haftada öyleydim 7 8 kilo kadar almıştım bence çok kasma kendini doğumdan sonra hepsi gidiyor bebek iyiyse gerisini onemseme bence 25+3,ye doktora gittim gelişiminin bu ay sınırda olduğunu söyledi o kadar üzüldüm ki kilo almaya razıyım yeter ki bebeğim olması gerektiği gibi olsun diyorum
Gzdnr2113__ Ranahes bende tam tersine 21 haftalığım 3.5 kilo vermişim doktor kızdı herşeyi yiyorum almadım. Doktor yemege yüklen dedi ama1 aydır zorluyorum midem agrıyo bu sefer keske alsaydım bende sizinkide bebek gidince gider önemli olan saglık kolay bi durum değil canımızdan can cıkıyo🙏
Ranahes perihankrkya ya benım gecmısten gelen bi kilo takıntım vardı zayıflamıstım zar zor evlenır evlenmezde hamile kalınca tabi benı bi etkıledı😅
Naz1988 Ranahes Ben ilk 3 ay yıyemedim hep kustum gercekten cok yıyen bir insan degılım ama alıyorum vucut zaten almaya müsait olunca Allahtan zayıftım
Ireem7 Ranahes istiyorum ama dayanamıyorum yemekten çok ekmek istiyorum o yaptı vr hareketsizlik sanırım
Cansu_ertem Ranahes 25+4 10 kilo aldım. Herkesin söylediği Doğumda gidecek bende inanıyorum. Gitmese de çocuğum için değer ondan bana hatıra demeye başladım artık. Takma bence bu kadar. Az yersen vs bebek vitaminsiz kalabilir. Bi daha bu kiloları açıklayamazsın sanki kaç defa hamile kalacaksın. Ben saldım sende çok takma 😂
Ranahes Cansu_ertem ya 9 sene önce ilk doğumumu yapmıstım neredeyse 15 kilo aldım ama gitmisti bir iki ayda fakat o zamanlar sıkıntılı dönemlerimdi stresten vermıstım elimde olmadan şuan cok şükür rahatım yerinde bu rahatlıkla doğumdan snra bile kilo alımına devam edebılırım🤣
SeHer1909 Cansu_ertem napim diyorm ya stres olunca daha da alıyorum bıraktm dört haftadır ufak ufak 😂