Selindereli HilalCeylan1 valla bende 28yaşındayım benimde ilk allah yardımcımız olsun korku an an oluyo ama sen mutlu seyler düşün bebeğini kucağında hayal et💙
1prensannesiozge HilalCeylan1 korkma canım bende tecrübesinin ilk hamileliğim. Rahat ol Allah yardımcın olur. Araştırmalar falan yap internetten kitaplardan çevrenden.
Selindereli HilalCeylan1 valla okudukçada korkuyor insan öyle veya böyle çıkacaklar sen Korkutma kendini acının sonu güzellik olacak❤
HilalCeylan1 Selindereli maşallah ya bende hissediyorum ama 30 lardaki gibi olmayacak biliyorum az kalmış senin 😘
Selindereli HilalCeylan1 evet her anın tadını çıkar git gide zorlaşıyor iki iş yapıyom nefes nefese kalıyorum yatakta zor dönüyorum 😀
HilalCeylan1 Selindereli Olsun abla dediğin gibi kucagına alacagın günü düşün Allah nasıl bir sevgi koruma güdüleri veriyor ki bazen aklım almıyor iyiki kadın olmuşuzda bu mükemmel zamanı tadabiliyoruz🙏🏻💕
Selindereli HilalCeylan1 şükür tabi o kıpırdasın yeterki ben çekerim hertürlü allah aratmasın kimseye hazırlıklar başladımı sizde alışveriş falan
HilalCeylan1 Selindereli valla abla işte zıbındı hastane çıkışıydı öyle yfak tefek şeyler aldım kasımda daha ağırlık vereceğim ocak ayında doğum gözüküyor oyüzden pek eşime yüklenmiyorum
Selindereli HilalCeylan1 sende çok ağırlaşmadan ufak ufak başla inan alışverişe gidiyom nefes nefese ayakta durmak yoruyor zor oluyo bide evde yerleştirmesi var😀annelik zor