Zuzum577 Filiztuana aynen bendede bebegin haraketi azaldi tekmelemiyor ama itiyor karnimi surekli bu gun hiraz iyiyim shukur ama hep boyle olsun artik biktim aci cekmekten😔
ZynpynZ Mide yanması zor ama dua edin farklı bir rahatsızlığınız çıkmasın kızlar. Bende bir anda böbrek sorunu çıktı ve öyle zor sancılar çektim ki midemin bulandığı yandığı zamanları bile aradım. Allah hepimize sağlık versin.
Sibelgokhan Filiztuana biri tavsiye etmistide limonlu su için diye ondan yazma gereği duydum rica ederim🌸
Snurugur Filiztuana canım rennie duo tablet al şeker gibi ama hemn geçiriyor ben hastanelik oldum bu ağrılar yüzünden bide yediklerine çok dikkat et. Salçalı baharatlı acılı yağlı şeyleri yememeye özen göster ben öyle rahatladım
Filiztuana Snurugur canım doktorum gaviscon önerdi çok şükür iyi geldi iki gündür onu kullanıyorum daha iyiyim şu an 🤗
Svgmomm Filiztuana benim 36. Haftama kadar hiç yaşamadım mide yanması bi gün mahvetti beni neye uğradığımı şaşırdım doktorum bana gaviscon verdi tok karnına bir kaşık valla dünyalar varmış 🙏🏻