Uzm-Nurse Çok sabırsızlanıyorum bebişi görmek ve kalp satışı için. Geçen cuma gittim sadece kese vardı haftaya gel dedi ama cuma yerine yarın gitsem mi yoksa beklesem mi cumayı ?
anneadayi91 Uzm-Nurse canım merhaba. Ben de 5+3 te gittim doktora. Keseyi gördük sadece. İki hafta sonra gel demişti.kalp atışı ve bebeği görmek için. 6+6 oldum allahın izniyle. Ancak içim kıpır kıpır. Bebişi çok merak ediyorum hep dua ediyorum onun için. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 💕
Uzm-Nurse hilal_yener evet kişiye göre değişebiliyor 6 haftalıkken duyan da var :) ama vesvese oluyor düşünmekten hep aman kesede bebeği göreyim vs diye düşünüyorum
Smaksman Yaaa 7 haftiligim bendee normalde persembe duyucaktim sokaga cikma yasagi geldiginden yarin gidicektim amaa cok doluymus malesef duyamicam sabırsızlıkla bekliyordum amaa pazartesiye kaldi insallah🙏🏻
Uzm-Nurse Smaksman çok zor gerçekten uyutmuyor düşünceler beni dilerim sağlıkla kucaklarımıza almak nasip olur
Uzm-Nurse Smaksman maşallah hiç öyle bir sorunum yok şuanda . Bel ağrım ve göğüs hassasiyetim var sizin
Smaksman Uzm-Nurse Uzm-Nurse kasik agrim gogus hasasiyeti bel agrisi bas donmesi mide bulantim cok var ilacda gecirmiyor
sinber Uzm-Nurse aminnnn canım hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah bnm bgn de randevum vardı 6+6 olduk büyümüş ve kalbi çok iyi atıyor sen de bir an önce gör inşallah oradayken darısı senin başına diye dua ettim
sinber Uzm-Nurse hayır kuzum 8 yaşında kızım var ve bir yılda iki kürtajım oldu ikincisi ikizdi pıhtılaşmam varmış iğne ve coraspin kullanıyorum şuan o yüzden 12 hafta olana kdr her hafta kontrolüm var önlem amaçlı
Uzm-Nurse anneadayi91 aynen bende öyleyim inşallah canım benim 🙏🏻6+0 olcam cuma günü belki bir ihtimal vajinal duyar mı acaba