SameTugcEymen gmzy1 Kasılma kasılma kasılma. Resmen uykumdan uyandırıyor. Sagimdan soluma dönerken bile çok çok zorlaniyorum
Mhulya011 gmzy1 38+2 deyim alt karında sızılar var yanlara böyle hafif ağrılar giriyor daha belde pek bişey yok heran bi korku var😔
Maviss gmzy1 sancimi evde cekiyim gelsin diye surekli dua ediyorum mecburen 40 nci haftaya girince doktora gitcem oglumda suni sanci almistim ama kendi sancimla dogurdum 40+5 de simdi kizimda ise evde sancilanip gitmek isitoyrum kanala daha girmedi oyuzden biraz tedirginim bakalim ne olacak ne sanci ne kasilma var oglumu emzirdigim halde hareketlilik yok
mavera gmzy1 hayırlısıyla kavuşalım inşallah benim mide yanmalarım bitmedi o zorluyor arada kasık ağrım oluyo bakalım ne zaman gelicekler minnoşlar
Poncik77 Ağrılar sızılar …fakat kasılma sancı yok doktor bebiş kilo almazsa bi hafta içinde normal alırsa sezeryan dedi bugün kafam çok karışık ne olacak hiç bilmiyorum korku heyecan sevinç hepsi bi arada
gmzy1 Poncik77 bizde geçen Cuma gittik 3 cm açıklık dedi kanalda bebek gelir bu hafta dedi ama tık yok bu Cuma yine gidicez bakalım napıcaz bilmiyoruz 🤷🏻♀️
gmzy1 Mhulya011 benim öyle karnımın içinde bi kere hissettim genel bi sancı o kadar bidaha hep kasılma gibi oldu
Ruhsuz 38+3 olduk biz de benimde kasılmalarım artti baya gece uykuları delik deşik, bugün kontrole gittim 3450 gr dedi kilosuna sizin kaç kızlar normal mi iri mi??
Tomris_umay Ruhsuz 38. Haftada dr a gittik 3800 dedi boy 50,5 cm. Bacak boyu vücuduna göre uzun bir bebek o yüzden kg yüksek çıkıyor ultrason hesabına bakma ortalama 3600 gibidir dedi doktorum 🤔
Poncik77 Glhn16 benim de aynı bi hafta içinde doğmazsa kilo alırsa sezeryan a alcam seni dedi size böyle bişi dedi mi doktor ?