Yasemin_58 !!!uniqon sayfasından alışveriş yapıp aldığı yenidoğan setini yıkayan var MI? Aktı mı boyası ya da Bi sıkıntı çıktı mı kızlar? Bu tartışma başlığını geçen gün Kaçırdım 🙈alıcam aklıma takıldı. Yardımcı olursanız🤗
bilaloguzunannesi Yasemin_58 ben aldım cok güzel geldi persembe günü yıkayacağım sıvı deterjan kullanın yazılmıştı notta bende sordum hangi deterjan diye unibaby diye cevap verdiler onu aldım sadece uniqon dan gelen ürünleri tek yıkayacağım 😊 perşembe gunu bilgi veririm 😊
_aysenur Yasemin_58 Bende aldım ama hafta sonu yıkayacağım sıvı deterjan kullanın yazıyo ama ben elimde yıkamayı düşünüyorum sonuçta özenerek yaptırdık daha giymeden bi şey olursa çok üzülürüm o yüzden elimde yıkıcam canım nolur nolmaz
AysEmila Yasemin_58 canım ben geçen hafta aldım yıkadım ütüledim hic bir şey olmadi 20 derecede yıka ve sıkma ayarı da düşük olsun ve ve ve güneşte kurutma😊 hic bisey olmaz insAllah 😍
Fadime3543 Ben aldım yıkadım hiçbirşey olmadı deterjan olarak minoris almıştım ben zaten ama içimi sinmeyen tek şey setle yastık farklı renk set krem gibi yastık beyaz ama resimlerde hep set beyaz gözüküyordu
ozgeoz26 Fadime3543 yastık yeni aldım bende iki seçenek var yastıkta krem yada beyaz seçebiliyorsunuz ondan kaynaklı olmuş olabilir renk seçeneği eklemişlerdi
Arwen Ben pike takımı almıştım oradan sadece onları kendi içinde yıkadım hiç bir sorun yaşamadım kumaşıda yumuşacık💕💕
EbSa Bende aldım U Green Clean marka sıvı deterjanla 30 derecede yıkadım ütüledim doğum çantasına koydum bile hiç birşey olmadı 🤗
Fadime3543 Yasemin_58 geçmedim çünkü resimlerini çektiğimde renk farkı çok belli olmadı Neyse sağlık olsun dedim bide değişimle falan uğraşamazdım ilçede oturuyorum
Esrayldz Yasemin_58 Bende hastene çıkışı aldım unibaby sıvı deterjan ile 20 derecede yıkadım çift durulama yaptırdım içeride kuruttum hiçbir sıkıntı olmadı baskıda fakat çok geç geldi 20 günde pazartesi doğumum dün geldi pişman olmak üzereydim açıkçası😐
Yasemin_58 Esrayldz ucu ucuna gelmiş o zaman ama olsun en azından pişman olmamışsın beğenmişsin sevindim 🤗doğumun mu var 🤗Rabbim kurtarsın kolaylıkla atlatırsın inşallah canm Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Esrayldz Yasemin_58 Amiiin hepimiz hayırlısıyla sağlıkla alalım kucağımıza inşallah canım çok teşekkür ederim 🙏🌸