Tgb2310 Drykmsl bende de ağrılar devasa boyutta bacağımı kaldıramıyorm ama dr bunlar normal ve katlanman lazım diyor hiç yanaşmıyor 36.-37. haftaya hayırlısı bakalım bebeklersen bekliyorm bir atak ama onlarda da yok🙃
Drykmsl Tgb2310 hayırlısıyla sagsalim dogsunlar da. Agrılarım ız da geçicek inş. Bende sürpriz yapmalarından korkuyorum plansız doguma gitmek istemiyorum. sana Dr gün vermesi lazım artık. 35 desin en fazla 2 haftan kalmış daha uzun durmazlar zaten riske de atmaya gerek yok.
reyhan41 Bende 29 haftalik cift yumurta ikizlerine hamileyim🙏 Bende baglanmadm hic 29 haftalikken kilolari nasildi acaba biliyormusunuz? Birde rahim agzi uzunlugunun kisalmasi olaninz oldumu?
Drykmsl reyhan41 1200/1400 Dü kiloları 29 haftada. Rahim agzı kısalması yaşamadım ama genelde yatış veriyor Dr bol dinlenmeyle haftasını tamamlayanlar var.
Merve6475 reyhan41 bizde bugün 29+4 olduk ikizlerle canım en son 28+1 de kontrolümüz vardı biri 1157 digeri 1177 gramdı rahim agzı uzunlugu normaldi kısalınca genelde yatak istirahatı bide progestan fitil veriyo doktorlar
reyhan41 Drykmsl Bende cok merak edyorum ya ne yazikki rahim agzi uzunlugu kisalms bende yatis verdi doktor zaten rahat 3 haftadr yatiyorum. Erken dogum riskim var o yuzden kilolari iyi olsa keske
Filiztugrul_07 Nesrinkas hadi yha insallah 36. Haftayi gorursunuz insallah sag saglim kucagina alirsin bebislerini 😁😁
Filiztugrul_07 Drykmsl ayy cinsiyetleri ikimizinde ayni benim kiz cok hareketli insallah zamaninda gelirler yaaa 😊😊
Drykmsl reyhan41 Allah yardımcın olsun canım. Sen içini ferah tut dinlenmene bak kilo alır bebişler, güzel haftalara gelirsin inş.
reyhan41 Merve6475 aynen canim ben hamileligimn basindan beri fitil falan kullaniyorum ya iste igne falan vuruldm 3 hafta once önümüzdeki hafta nasipse gidicem kontrole insallah duzelmistir