Filiztugrul_07 31 haftalik cift yumurta ikizlerime hamileyim nts kac haftalikken cekiliyor yada kac haftalikken cektirdiniz???
Tgb2310 Filiztugrul_07 devlet hastanesinde 24 ten beri alıyorlar beni ama özel dr 34 de aldı ilk. Sancı mancı çıkmıyor bende düm düz bir çizgi🙃
Filiztugrul_07 Drykmsl hadi yha peki sancilar filan cikiyor mu ..benim doktorum birsey demedi ama bende 32. Haftaya girecegim
Secil_caglar Bende tokoya bağlanıyordum sancı çıkmıyordu 32 hafta olduk bugün, kontrole gittik aşağıdaki bebeğin suyu azalmış dedi doktor 😞 sınırdaymış bakalım bikaç hafta daha bekleyecek mi dedi. Canım sıkıldı ya şu 36. Haftayı görseydik iyiydi
Drykmsl Filiztugrul_07 Düzenli sancı olmadığı için yalancı sancı ların başlamış dedi. Düzenli olursa kanama yada su gelmesi olursa görüşelim diyor. Zaten her hafta kontrol deyim ben. Doguma da son 12 ☺️ şükür riskli haftaları geçirdim. 36 yı bulmaktı hedefimiz.
Nesrinkas Filiztugrul_07 merhaba canım Allah sağ sağlim bebeklerine kavuşmayı nasip etsin ❤️ Ben 31 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim. 25. Haftada sancım başladı ozamandan beri nst giriyorum sancım geçmediği için 2 kez hastanede yattım. Serum veriyorlar ve nidicard ilaç kullanıyorum erken doğum önlemesi için. İnşallah 34 ya da 36 yı beklerim 🤲 sancı çıkarsa müdahale edilip kesilebiliyor yani inşallah böyle birşey yaşamazsın 🙏
Drykmsl Filiztugrul_07 inş canım her günüme şükrediyorum bugünde gelmediler diye ☺️ kasılmalarım arttı çünkü yerleri de kalmadı artık kızım sakin de oğlan durmuyor vaktini beklemezse oğlanın suçu 😬 hayırlısı artık hepimiz sagsalim alalım kucagımıza 🤲
Drykmsl Tgb2310 5 mayıs diyordum hep başından beri. Dr normalde 36 ya gün alalım sorun yoksa ileriye atarız demişti. Bende 5 mayıs istiyorum sürpriz yapıp erken gelirse öne almış oluruz dedim ☺️ 37+2 oluyorum 5 mayıs da.
Filiztugrul_07 Drykmsl ayy cinsiyetleri ikimizinde ayni benim kiz cok hareketli insallah zamaninda gelirler yaaa 😊😊
Drykmsl Tgb2310 aramızda 4 gün var o zaman 35+4 deyiz. Bende çok zorlanıyorum inanılmaz agrılarım oluyor. Fırsat buldukça yatıyorum bugünde geçti diye diye bakalım umarım günümü tamamlarım. 36 da da alınıyor ikizler geldigimiz haftalar çok iyi bence. 1 hafta daha idare et olmadı konuşursun Dr la.
Tgb2310 Drykmsl bende de ağrılar devasa boyutta bacağımı kaldıramıyorm ama dr bunlar normal ve katlanman lazım diyor hiç yanaşmıyor 36.-37. haftaya hayırlısı bakalım bebeklersen bekliyorm bir atak ama onlarda da yok🙃
Filiztugrul_07 Nesrinkas hadi yha insallah 36. Haftayi gorursunuz insallah sag saglim kucagina alirsin bebislerini 😁😁