Cansutgy91 Pazartesi kızımız doğcak inşallah:) aynı gün Doğum yapacak arkadaşlar var mı :) Şafak kaç :)
Ask_H Cansutgy91 Belki ben 🥰aslında 30 nisan dedi ama cuma günü son kontrole gideceğim pztsi de alabiliriz dedi sürpriz olabilir bize 🥰
Toprakkkk Cansutgy91 bizim de 27 nisan görünüyor ama daha erken gelir mi bilmiyorum nişan falanda gelmedi sizin geldi mi
Fatma8988 Cansutgy91 kardeşimin doğumgünü.. dünyanın en sevgi dolu en saftirik en en minnoşu:) inşallah sizin kızınızda öyle olur💞
Cansutgy91 Zelss benim 27sinde 38+4 olcak.. çok stresliyim kimseyi almayacaklar eşlerimiz doğuma da giremiyo fazla gerildim ya
Toprakkkk Cansutgy91 benim geçen cuma sancı çıktı ama başka bir şey yok. Rabb’im sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah 💕🤲
Yagmrdnzci Cansutgy91 benimde 27 nisan ama su anlik hicbir belirtim yok su nisan fln henuz gelmedi hayrlisiyla saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Allah yardimcimiz olsun..
Seymen1905 Cansutgy91 benimde 27 nisan inşallah gün aldık saat birde hastanede ol dedi doktor 38+3 olcam hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah
Cansutgy91 Seymen1905 beni de 1 de doğuma alcaklar sabah 7 gibi kahvaltı yapabilirsin dedi 11 gibi hastanede olun dedi.. amin çok değişik bişey gerçtken sağ Salim atlatırız inşallah
Cansutgy91 Seymen1905 canım ben 5 gün önce gitmiştim 3250ydi bugün 3500 çıktı 250 gr daha alır dedi doktor ptesiye kadar
Seymen1905 Cansutgy91 evet banada oyle dedi 7 de kahvaltını yap 1 de ameliyat olacak dedi ayyy aynı saattte doğum yapacaz hayırlısı inşallah