Hilalse Dilos1645 doktorum bana tehlikeli bi durumu yok dedi sırt üstü yatmanın rahim omurgana baskı yapmaya başlayınca zaten kendin yatamicaksın dedi ben yatıyorum valla
Dilos1645 Hilalse korkuma yatmıyorum iki dk dan fazla sonra keşke dememek adına rabbim hepimizin Yardımcısı olsun
demet35 Hilalse duş alınca azalıyor ama benek büyüdükçe baskı yapıyor canın oturunca kalkmayı dene çok batar:(
cnssvs Hilalse farmasinin at kestanesi kremi de var doğal içerikli bu iki ürün . Hangisine rahat ulaşabilirsen birini al canım
Hilalse demet35 duşta rahatlatmadı bugün kaynar su tuttum resmen fön makinesiyle ısıtmaya çalıştım şimdi omurgama yayıldı anlamadım 🤷🏻♀️
Dilos1645 Hilalse amin inşallah sordum normal dedi doktorum acıya ağrıya dayanıklı yapım vardır normalde hiç mızmızlanmam ama bu gercekten dayanılmaz acı
Hilalse Dilos1645 acıdan ziyade çok rahatsız ediyor benim ağrım ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum ıspanak yıkadım bugün ruhumu teslim ediyordum öyle bi ağrı sancı oldu sırtımda 😢
Dilara22 Hilalse bu kadar sıkıntıysa bir doktorunuza danışın hatta bir dk o kremin adını vereyim size
Hilalse Dilara22 yarın ariyim sorim çok sağol canım sanada güzel ağrısız sızısız hamilelik ve doğum diliyorum 🙏🏻😘
Deno Hilalse ben de aynısını iki ay çektim sürekli sabit duran bir ağrı çok sinir bozucuydu geçti şimdi