Sinemes 0Bsra0 Ben aldım, yazın kullanmak nasip olur inşallah ☺️ Zarif ve sağlam duruyor. Ne kadar kullanışlı olduğunu kullanmaya başladıktan sonra söyleyebilirim 🤷🏻♀️ https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/ikea-cocuk/0-2-yas/bebek-mobilyalari/30248537/sniglar-bebek-karyolasi.aspx?k=&gclid=Cj0KCQjws_r0BRCwARIsAMxfDRgjsqiVt0mBY5LppKhs_IyghGxB_TJxb_1y7SyYcbyQoSySyTS3tHwaArNpEALw_wcB
Nslhnakn 0Bsra0 Beşiği ve yatağı koyucu kenarlığı ikeadan aldık bizde çevremdeki herkes memnun ve kullanışlı olduklarını söylemişti bizde nasip olursa haziran sonu temmuz başı gibi kullanacağız inşallah🥰 tabi daha eksiklerimiz çok var duvar kağıdı boyası fonu tülü aksesuarı vs🙈https://imgyukle.com/i/Q8AtgN
Sevgigursoy Sinemes bende almak istiyorum ama internetten aldığımızda 70 TL Kargo ücreti koyuyor , çok fazla geliyor Kargo üçreti bana
Sinemes Mkelebek Evet canım ahşap, iki kademeli olarak kullanabiliyorsun. Ve yatağıda direk ordan sipariş verdik 8cm olanı seçmiştik sanırım gayet güzel kalınlığı.
Melisaaat Nslhnakn merhaba beşiği internetten mi sipariş ettiniz kargoda aksilik oldu mu darbe hasar vs
Brnsyhn Bende aldım hem anne yanı hem normal beşik olarak kullanılıyor. 3 kademeli çok güzel tavsiye ederim
Brnsyhn Bende aldım hem anne yanı hem normal beşik olarak kullanılıyor. 3 kademeli çok güzel tavsiye ederim
0Bsra0 Brnsyhn model söyleyebilir misiniz acaba ya da link falan cnku anlattiginiz tarzda bir şeyler bakıyorum da:)
0Bsra0 Brnsyhn açıklama da iki kademeli yazıyor modelde bir de üst kademedeyken korkuluk çıkabiliyor mu
Brnsyhn 0Bsra0 korkuluk her türlü çıkıyor en alt orta ve en üst olarak 3 kademesi var diye biliyorum şu an anne yanı olarak monteli bizde en altta
Nslhnakn Melisaaat beşiği kendimiz gidip mağazasından almıştık virüsün ilk çıktığı zaman, ama halısı, duvar rafı, birkaç aksesuar ve açık raf ünite sipariş ettik mağazanın kapalı olduğu dönem. eksiksiz, deforme olmadan hepsi gelmişti🤗
Melisaaat Nslhnakn cevapladığınız için çok teşekkür ederim ☺️beşik sağlam mı peki gıcırdama ya da çabuk deforme olabilecek yapıda mı malum cıkamıyoruz dışarı internetten sipariş vermek zorunda kalacak gibiyim inceleme fırsatım olmuyor 😔
Eddaliko Nslhnakn canım peki eve getirdiklerini ürünü monte ediyorlar mı yoksa bırakıp gidiyorlar mı,bilgin var mı☺️