Papatya4 34+2 anneler nasılsınız ? İlaç kullanan varmı hazırlıklat nasıl? Benim midem çok fena bulanıyor yanma var arada ishal oldum.ve karnım kasıklarım bacaklarım gece çok ağrıyor geceler zor geçiyor :) Hazırlıklar tamam şimdilik şükür zamanımızı bekliyoruz .
hilal_yener Papatya4 34+3 doğurmayı bekliyorum herşeyim tamam ödem oldu vucudum iş yapınca ayaklarım şişiyor ağrıyor ellerim şişiyor onun dışında bi problemim yok şükür geçenlerde bene ishal olmuştum geçti baskı oluyo arada bi
Gamze20gamze Papatya4 34+2 yiz bizde, arada karın ve kasık ağrılarım oluyordu bugün dr. Gittim yalancı sancılarmış, şükür iyiyiz herşeyimiz hazır gibi ufak tefek şeyler dışında heyecanla bekliyoruz🙏😀
Gamze20gamze Papatya4 34+2 yiz bizde, arada karın ve kasık ağrılarım oluyordu bugün dr. Gittim yalancı sancılarmış, şükür iyiyiz herşeyimiz hazır gibi ufak tefek şeyler dışında heyecanla bekliyoruz🙏😀
Beto52 Papatya4 bende 34üm. Çok şükür çoğu gitti azı kaldı. Bizde de hazırlıklar tam gaz devam ediyor Evi oğluşa göre ayarlıyoruz. Halılar tüller yıkanıyor temizliğe ara vermeden devam ediyoruz ❤️
Papatya4 hilal_yener benimde şişiyor aynı ellerim yüzüm ayaklarım . ishal den korktum korona yüzünden oda inşaallah sağ salim dogururz .
Papatya4 hilal_yener benimde şişiyor aynı ellerim yüzüm ayaklarım . ishal den korktum korona yüzünden oda inşaallah sağ salim dogururz .
Papatya4 Gamze20gamze kasılmam çok oluyor benim ilaç verdiği kasılma için ? Güzel zamanlar heyecanlı bizimde herşey hazır sağ salim gelsinler inşaallah :)
Gamze20gamze Papatya4 yok vermedi canım normalmiş artık bu haftalarda , magnezyum kullanıyordum zaten ona devam dedi sadece.
Papatya4 Beto52 temizliği bititrdik sayılır ama bende bittim çok ağırlaştım esin yaptı cogunu sağ olsun ama bitmiyor. Bebek odasını da tam yapmadık virüsten dolayı hevesim kaçtı :( ne boya yaptım ne perde aldım halısı mobilyası var tek inş Rabbim doğumdan sonra nasib eder virüs ten kurtulmuş şekilde .:)
Beto52 Papatya4 bebek odası yapmadık biz sadece beşiği var adamın❤️ Bitecek Allah’ın izniyle. Bugüne de şükürler olsun
glraysun Benim de 34+2. Sanırım çatı ağrısı dedikleri şeyi yaşıyorum. Oturup kalkarken ağrım oluyor. Osteocare, krilloil, d vitamini ve demir ilacı aliyorum her gün. Herşeyi tamam da, değilmiş gibi de bir his var :) çantasını daha hazırlamadım
Papatya4 Beto52 inşaallah biticek güzel günler göreceğiz . artık benim oda hefesim falan kalmadı doğunca ilerde inşaallah
EbSa Şişiyormuyum bilmiyorum 🤷🏻♀️ ama fazla ayakta kalamıyorum artık belim sırtım çok ağrıyor bazı geceler kasık ağrısı bacak sızlaması yaşıyorum bazen karnım iyice sertleşiyor birde o zorluyor nefes darlığı yemek yiyince daha bi fazla oluyor artık çıkmasını dört gözle bekliyoruz 🙈 34+3
HanMus Merhabalar bizde 34*2 deyiz. Doğum şeklinize karar verdiniz mi acaba ya da doktorlarınızın bir önerisi var mı. Bu salgın yüzünden sezaryen sanki daha mantıklı gibi geliyor ama bilmiyorum
Papatya4 HanMus MrB benim bebek ters zaten büyük ihtimal dönmezse sezeryan olacak bende biraz sezeryan dan yanayım sanki…. Bakalım hayırlsı inşaallah
Simgesydn Papatya4 bende bugün 34+2 oldum. Bacak ağrım falan ypk kalsiyumla magnezyum kullanıyorum. Siz kullanıyormusunuz? Ekstra demir ve omega 3 kullanıyorum. Artık cok cabuk yoruluyorum karnım kasılıyor çok bide.
Papatya4 Simgesydn bacak agrım için magnezyum verdi doktor 2 kutu bitti daha kullan mayı bıraktım şimdi ama kasılmam karın agrım çok oluyor :(
Simgesydn Papatya4 bide d vitamini kullanıyorum. 😃 Bacak ağrıları için kalsiyum ve magnezyum iyi geliyor sanırım. Çünkü benimde 30. Haftada kramp ve ağrı olmuştu gece bacaklarımda kalsiyum mg verdi
Papatya4 Simgesydn kan ve magnezyum kullandım kan ilacı devam ama magnezyum içmem gerek mi hala bilmiyorum onu doktora da gidemiyorım .