Elcinszr Bende 35+5 im temizlikle ugrasıyorum perdeler halıları verdım yıkamaya koltuk dolaplar 🤢 artık bunaldım yatamıoruz rahat rahat 😞 sagsaglım gelsin miniklerimizde
38mom hilal_yener yalanci sancilar basladi asiri mide yanmam var geceleri uyuyamiyorum😕 soluma yatmaktan kolum agridi kaldiramiyorum kolumu
Beto52 38mom yalancı sancı dediğiniz nasıl oluyor acaba nasıl anlıyorsunuz sancı olduğunu ? Bende karnımda ara ara kasılma gibi bir şey oluyor gerilip rahatlıyor sonra o tarz bir şey mi yarın kontrolüm var doktoruma da soracağım
Bhrslmn Bhrslmn hilal_yener benimkide 24 ağustos ne tesadüf 😊haftami tam bilmiyordum ondan sordum.her doktor farklı konuşuyor. Teşekkür ederim bu arada
HSS_2020 hilal_yener 34+2 olduk bizde canim) en son 28 haftalikken doktora gitmisdim birde 5 mayis gidicem inşAllah,bi sorun olurmu aceba😑 28 haftalikda 1100 gramdi sizde kaçdi kizlar?
Evlatkokusu hilal_yener bu gece 36 ya giriyoruz çok sıkıldım son zamanlara yaklaştıkça korkuyorum ssvd adayıyım endişeliyim bel ağrım var kasık baskısı Var üztelik sadece 7.5 almama rağmen
Bhrslmn hilal_yener benimkide kız.sürekli gittiğim doktora göre 36 haftalığım.gecen akşam acile gittim 34 sun dedi çok şaşırdım.virusten dolayı doktorum da izne ayrıldı pazartesi yeni bi doktora muayene olucam.üstelik ben sezeryan olucam 38.haftami iple çekiyorum gücüm kalmadi artık…
KucukAnne538 hilal_yener 36+4 sırt ağrım var felaket bi şekilde bir de karnım sürekli taş gibi oluyor bi dogursam da rahatlasam diyorum 🙄😂😍
Beto52 Fts2020 doktorun mu söyledi ? Yarın benim de kontrolüm var soracağım kendisine nst de çıkar herhalde öyle bir şeyse