Hamzaprens Bende 33 +4 cok fena belim agrıyo geceleri asla uyuyamıyorum midem cok fazla yanıyorrr uyuyamıyorum☹️☹️☹️hayırlısı az kaldı
Prensannesii38 hilal_yener gercekten oyle kafamda deli sorular ramazan sonumu olur bayram sonunu bekler mı mınıkler 🤷♀️ saglıkla gelsınler de 😌
hilal_yener Prensannesii38 benim mayıs sonu internetten bakınca 30 mayıs falan görünüyor ama hayırlısı tabi
Fts2020 hilal_yener aramızda 1 gün var 34.2 yiz bizde cinsiyeti ne sizinkinin 🥰 agır iş yapmayın son zamanlar artk
Fts2020 hilal_yener erkek bizimkide canım sag salim kucagımıza alırız inşallah saglıkla 🤲 bişey soracam ben dün komtrle gittimde bebek kanala girmiş dedi sizde öyle bişi varmı
My-Baby hilal_yener benim de 34+2 ara ara igne batar gibi bir anda sol tarafima agri giriyor ve geceleri surekli saga sola donmek zorunda kaliyorum her yerim agriyor😖 bir an once zaman gecse de kucagima alsam diyorum☺️
hilal_yener Fts2020 canım ben en son 32 haftalıkken gittim doktor birşey demedi bidahaki kontrolüm 4 mayısta o zaman belli olcak herşey
Invisible-33 hilal_yener bende 32 de gittim 4 mayısta gel dedi ancak doğum hakkında hiçbir yorum yapmıyor 😐
Yagmurtan 35 +3 üz biz de prensesimizle. En son 33 de gitmiştik kontrole bakalım bu cuma kontrolünü var 🙏😊
Bhrslmn Bhrslmn hilal_yener benimkide 24 ağustos ne tesadüf 😊haftami tam bilmiyordum ondan sordum.her doktor farklı konuşuyor. Teşekkür ederim bu arada
Beto52 Fts2020 doktorun mu söyledi ? Yarın benim de kontrolüm var soracağım kendisine nst de çıkar herhalde öyle bir şeyse