Zynpblc Güzel annis adaylari benim gibi sürekli acıkan var mı acaba aranızda bana özgü birşey mi bu😂 4 yaşında bir kızım var bu ikinci hamileliğim 17+4 olduk çok fazla acikiyorum kızımda böyle değildi 🙈
Yaman Zynpblc bi donem bnde oyleydim cnm hatta bnde boyle bi post acmistim ama simdi durduruyorum kendimi 🙂
Yaman Zynpblc 😂😂😂 o acıkınca ceviz findik muz sut vs ye cnm ara öğün olarak ama banada cok yeme kilo alirsin derdiler 5 kilo aldim sadece simdi ztn yasak hersey hamurisi tatli falan o yuzden mecbur dayaniyom🙂
Kevser12 Zynpblc ben daha 11 haftalığım ama kendimi hep aç hissediyorum yemek yiyorum sanki yememişim gibi birde miğde bulantılarım da cok oluyor yesemde açım yemesemde özellikle gece yatınca cok acıkıyorum ama ilaç içtiğim için kalkıp atıştırmıyorum 🙏☺️
Gul97 Bende aynıyım kızlar yemeden duramıyorum sürekli açım kendimi mutfakta buluyorum 😅 27 +2 yim sürekli açım 8 kilo almışım bakalım kaçla bitecek 🙈
Tuba00 Zynpblc benimde 4 yaşında kızım Var 17+5 günlük hamileyim sürekli kendimi aç hissediyorum bende cinsiyeti öğrendiniz mi😊