Morcivert07 Kbranrr bende Ayşe hanımdan aldım ilk defa gidicem. Muğla’yı bilmediğim için çok sıkıntı oldu doktor seçmek. Hastane iyimi bilginiz varmı
Deletedmom314 morusevenanne alışamıyoruuum bugün yine kayboldum çarşı denen yerde. Ya İstanbulda kaybolmuyorum burda oluyorum vallahi çok daraltıcı bunaltıcı bi yer gram gelişmemiş sanki, ağlicak gibi oluyorum bişey ararken😂
morusevenanne Morcivert07 yücelen de erkek olan doktora gitmiştim bi kere çok ilgili hevesli bi doktordu ve hastaları yogundu baya.
morusevenanne Deletedmom314 biraz Bodrum kaynaklı. Genelde oraya gidiliyor alışveriş için burda butikler çok meşhur haliyle biraz tuzlu.
Kbranrr Ben de ilk defa gidicem Sıtkı Koçman Hastanesi’ne orda doğum yapmayı düşünüyorum memnuniyet duydum iki.kisiden insAllah bizlerde menmun oluruz
Deletedmom314 Kbranrr eşim komiser yardımcısı ben hemşireyim normalde ama buraya gelince iş aramadım😁
Morcivert07 morusevenanne ilk hamıle olduğumu öğrendiiimde ona gittim Volkan bey kan tahlili için evet iyi bi doktor ama ben nefroloji bölümü olan bi yerde sağım yapmak istiyorum o yüzden devlet tercihim
Deletedmom314 morusevenanne evet çok çok pahalı bende ihtiyaçlarımı biriktirip İstanbulda alışveriş yapıp geliyorum mecbur. Bodruma daha gitmek nasip olmadı bakalım😁