kakule_48 Merhabalar muğla sıtkı koçman hastanesin de doğum yapan ya da doğum için orayı düşünen gebeler var mı? Yardımcı olur musunuz
kakule_48 Ayca517 Ayşe elçin hanıma gidiyodum şu an izine çıktı sanırım. Doğumu da orada mı düşünüyosun
Kbranrr Bende milasta oturuyorum Muğla Sıtkı Koçman Hastanesi’ne gitmek istiyorum bayan doktor düşünüyorum öncelikli tavsiye edebileceğiniz doktor varmı ?
Deletedmom314 Kbranrr bende Milastayım eşimin işinden dolayı. Bu yere bi türlü alışamadım köyde daha çok şey vardır neden böyle gelişmemiş ya😭
Emiinee Bende 37 haftalık hamileyim oraya gidiyorum Sezen hanıma gidiyordum hastaneden ayrıldığı için şuan Ayşe hanıma gidiyorum
Kbranrr Emiinee ben yeni randevu aldım sezen hanıma şuan hastanede demekki siz memnun kaldınız mı Ayşe hanımdan canım ?
Emiinee Kbranrr canım ben buğün gittim yine Ayşe hanıma memnunum ama Sezen hanım hastaneden ayrıldı nasıl randevu veriyorlar ki
Kbranrr Emiinee valla anlamadım canım ayın 31 ine randevu aldım en iyisi iptal edip başka randevu alayım