Adalat kullanan oldu mu 33.haftamda nst sancılarım cıkınca tedaviye başlatıldım erken doğum önlemesi için ama ya sonra gelmezse sezaryn olursam çok korkuyorum çok kuvvetli bi ilaç mı tamda son ayda böyle bişi kullanmak sıkıntı
Adalat kullanan
- haftadan 33. haftaya kadar kullandım erken doğum riskim ve açılmam vardı ama onun yanında fitil ve progestan da kullandım 36. haftada suyum sızıntı şeklinde akıp bittiği için doğum yapmak zorunda kaldım ilaçların etkisiyle rahim ağzım yumuşamamıştı ve açılmam yoktu mecbur sezaryen oldum. Normal doğum yapamasanız da dert etmeyin erken doğurmaktan iyidir sezaryen olmak. Zor da değil ben çabuk toparladım bugün 24. günüm. İlacınızı hiç aksatmadan kullanın sağ salim yavrunuza zamanında kavuşun inşallah🤗
Merveeipk Ben de adalat kullandım iki hafta. Ve benim de günde iki üç kez iç çamaşırımı değiştirme ihtiyacım oluyor, su gibi bir akıntı oluyor ve ben de bebeğin suyu diye çok korkuyorum. Sizin bebeğinizin hareketlerinde azalma oldu mu hiç?
Seydatufan bende rahim boyunda kısalma ve sancım olduğu için ginde 3 kez içiyorum bebek hareketlerinde azalma olmadı hatta gece uykular haram şimdiden 36. haftaya girdik bugün hayırlısı hakkımızda
SedaSevval10 Bende de rahim boyunda kısalma var ve 1 cm açıklık vardı 2 hafta önce. Nişan geldiği için ve ben hissetmesem de sancım olduğu için içtim ilacı.
Seydatufan azalma olmadı bebeğim hep çok hareketliydi ama önemli bişey olabilir aksatmadan doktorunuza görünün
Merveeipk Bugün içim rahat etmedi gittim doktoruma. Suyun gelmiyor, bebeğin suyu iyi dedi. Bebeğin suyu gelse sadece iç çamaşırın ıslanmaz, pantolonun da ıslanır anlarsın dedi.
MerveLiva ben oglumda 34 haftada erken dogum riskim oldu bu adalat onerdi doktor ama cok zor bulunuyor bulursaniz hemen onler dedi buldum iki kutu aldim daha 1 kutunun 1 tableti bitti hemen onledi ve 39 haftalikken dogum yaptim ve gelmemesine ragmen ben sezeryan istedim yani eger bulamayan varsa bizim burda bir eczanede bulunuyor yardimci olabilirim 😊
Seydatufan ben hiç pantolanda ıslaklık hissetmedim doktorun dediği gibi olmadı ara sıra çamaşırımda ıslaklık oluyordu o şekilde de suyum bitmişti hiç farkında olmadan
Seydatufan ama bebeğinizin suyu iyiyse sorun yok demektir içiniz rahat olsun
Merveeipk İnşallah🤲🏻
@
Merveeipk teşekkür ederim doktor dozu bı hafta tamamlattı sonra bıraktrdı zaten bakalm şimdi ne zaman gelicek😁
Haticebasyol43 bı kutu kullandım bende kuvvetlı bır ılacmıs zaten dozu tammamlaynca vıraktrdı doktor inşAllah normal olur bu seferde ben gelmıyorum demez😁
MerveLiva valla benimki gelmedi agrilarimda cok vardi bide ustune kiloluyum doktora dedim sezeryan oldum
38mom benim sancılarım 32.haftamda falan cok cıkmıstı nstde geldı gelıyordu bebeği durdurmak ıcın verdıler evet tansıyon hastalrna verıyorlarmıs genellkle ama bu durumu duzeltmek ıcınde kullandryolar hamılelere valla ınsAllah benmkıde zamanında gelır yoksa kullandgıma pisman olucam
Haticebasyol43 benmde ara ara adet agrım oluyor bırkac dkıkalık sonra gecıyor ama catı agrım açcok var yataktan kalkrken fln zorlanyrum artık nasip bakalm inşAllah normal yoldan gelir
MerveLiva Ben doktora sordum. Normal doğum yapabilir miyim adalat sonrası. Sezaryenden korkuyorum ben bu ilaç kasılmaları durdurdu, şimdi bebek gelmezse diye. Hiç alakası yok dedi bana. Şu an sezeryan olması için hiçbir sebep yok ancak farklı bir komplikasyon olursa olur dedi.
Seydatufan iyi bakalım rahatladım ya 🙈