Merhaba, hamileliğimin 28. Haftasındayım ve şu dört gündür kasıklarımda çok şiddetli ağrı ve ayağa kalktığımda yürüyemiyorum daha fazla ağrı çoğalıyor. Bunun içinde bel ağrısı sırt ağrısı yaşıyorum. Doktorumla görüştüm hastaneye gitmemi ve bi gün yatış olması gerektiğini söyledi. Gitmedim çünkü Uzandığım zaman ağrılarım geçiyor fakat 5 dakika dahi ayağa kalktığım da sancılarım geri baslıyor erken doğum belirtileri olduğunu söylüyorlar. Şuan hiç kalkamıyorum çok ağır şiddetli ağrım olduğu zaman doktora gitmeyi düşünüyorum. Aranızda böyle sıkıntılar yaşayan var mı😣😣😣 Cevap verirseniz çok sevinirim

CeyCeyim_23 canım bende çok sıkıntı yaşıyordum ayni yazdıklarını ekstra olarak geceleri ayaklarıma 4-5 defa kramp girerdi geceleri bile uykumdan ağlayarak uyanıyordum muayene sonucu herşey de normal diyordu magnezyum ilacı kullanmıyordum ben yazmamışlardı Çünkğ kullanmaya başladığımdan beri şükür geçti hepsi doktorum sancılarımın magnezyum eksikliğinden olduğunu söyledi

Betusella Şuan bu vuris olayları varken gitmek kalmak istemiyorum. Doktorla tekrar konuştum evde yatıp dinlenmem gerektiğini söyledi çok şiddetli olursa gelmemi söylediği için şuan evde yatıyorum. Aynı şekil hastaneye gittiğimde de yatış ve serum takacaklarını söylediler. Kasıklara ağırlık yapmamam gerekiyormuş o yüzden yatıyorum sürekli.

Ern hayır ölçtürmedim kasılma değilde sancım var ilk gün çok sancılandım uzandığım zaman sancım olmuyor ayağa kalktığımda direk kasıklarımda ve bacağıma vuruyor ağrı

• Ern bunu yanıtladı.

rgurbuz Ya umarım bendede magnezyum eksikliği çıkar da erken doğum olmasın 😣 şuan hiç kalkmıyorum uzanıyorum sürekli bi umut geçmesini bekliyorum

CeyCeyim_23 ayaklarının altına sıcak su torbası koy ve dinlen geçen hafta aynı şeyi yaşadım 27haftamda doktor böyle yapmamı söyledi üşütmüş olabilirsin benim ağrım geçti ve çok rahatladım tavsiye ederim

CeyCeyim_23 bence eğer şikayetleriniz söylediğiniz gibiyse tedbirinizi alıp gitmelisiniz biz burda ne kadar bilebiliriz ki Allah korusun aksi bir durumda olabilir ‘keske gitseydim’ demektense. En azından içiniz de rahatlar. Bende 28. Haftadayım hic bu tarz sancım vs yok. Hata yaptığınızı düşünüyorum.

Betusella Evet çok haklısınız işte dayanayamacağım kadar ağrım olmadığı icin ve doktor öyle söylediği için şuan duruyorum ve bebek hareketli hareketlerini hissettiğim için biraz rahatım ama tabi ki dayanayamacağım noktaya geldigimde direk doktora giderim. Ben ev işleri olsun çok yaptığım icin zorladığımı düşünüyorum üstüne bide fazla yürüyüş yaptığım icin🙄 bol bol dinlenip düzelmesini bekliyorum🙏🏻

Betusella Evet çok haklısınız işte dayanayamacağım kadar ağrım olmadığı icin ve doktor öyle söylediği için şuan duruyorum ve bebek hareketli hareketlerini hissettiğim için biraz rahatım ama tabi ki dayanayamacağım noktaya geldigimde direk doktora giderim. Ben ev işleri olsun çok yaptığım icin zorladığımı düşünüyorum üstüne bide fazla yürüyüş yaptığım icin🙄 bol bol dinlenip düzelmesini bekliyorum🙏🏻

CeyCeyim_23 büyük ihtimalle ya rahim ağzı kısalığınız var yada bebeğiniz baş aşağı dönmüş vaziyette.
              aynı şeyleri bende yaşıyorum 28 haftalığım doktorum dün bebeğin baş aşağı olduğunu söyledi.
              kasıklarım ve belim çok ağrıyor o yüzden

CeyCeyim_23 bnde ayniyim cnm 28+6 haftalgm ayni durumlari yasiyorum gece yatamiyorum yatıp kalktıkça belime bıçak saplanıyor sanki karnımda toplaniyor gece uyuyamıyorum bugünde sancım var biraz hastaneyede gdemiyorum

Glcnazz10 4 günün sonunda kasıklarımdaki ağrı azaldı çok sükür🙏🏻 Belim ağrıyor şimdilik onunda zamanla geçeceğini düşünüyorum dinlenmek en güzeli 4 gün boyunca yattım hiç Birsey yapmadım düzeldi size de tavsiye ederim

Bence Bi doktora kontrole gidin hastaneye giden herkes korona olacak diye bir şey yok rahim ağzı ölçünüzü sorun kısalmış da olabilir benim daha önce bu şekilde ağrım olmuştu rahim ağzım 25mm ye düşmüş hastanede yatmıştım biz size kesin bişey diyemeyiz ama doktor ultrasonda herşeyi görecektir ve sizi yönlendirecektir bazı şeyler için geç kalmamak çok önemli önlemlerinizi alın ve doktora gidin baksın ben her 10 günde bir gidiyorum 27+2 yim ama bebeğim için ona bişey olmasın diye sizde gidin telefondan tanı konulacak şeyler değil bunlar