Seymen1905 Aysenurtimurcin canım bende hayat hastanesine gidiyorum doğum 1900 tl 27 nisanda doğum olacak inşaAllah öneririm hastaneyi ben murat beye gidiyorum
Aysenurtimurcin Seymen1905 dün bi lise arkadasımda murat beyi önerdi yeni yaptı oda 6 aylık kızı var ilkinde aysegüle gitmiş keşke murata gitseydim dedi cok memnun kalmıs
Seymen1905 Aysenurtimurcin şoyle diyim sana gitmediğim özel devlet hastanesi kalmadı normalde egepolde yapacaktım bana yakın diye ama çok pahalıydı doğumu bende hayata geçtim 32.haftamda ve inanki aynı ilgi alaka orda da var ve daha uygun muayene 60 lira nst 25 lira doğumda 1900 lira
Aysenurtimurcin Seymen1905 evet öyleymiş kardeşimin eşide hamile 1 ay var aramızda oda diyo abla buraya gel die
Aysenurtimurcin Seymen1905 anladım cnaım sağlıkla kucagına alırsın inşallah bide ne sorcam nst her seferindemi 25 alıyolar
ilkaygulr Aysenurtimurcin ben perinatolojiye gidiyorum bu bölümde çoğu hastanede malesef ki yok o yüzden mecbur burda doğum yapicam riskli bir gebelik olduğu için
Busragozer Aysenurtimurcin çıkıl verdiler mi yoksa işveren İŞKUR ile devam ediyor mu ? Gss geçerli mi bir ara sor istersen bu virüs bitene kadar
Aysenurtimurcin Busragozer çıkış olmadı sadece restoranlar kapandı ya o yüzden evde garson benım eşim
Busragozer Aysenurtimurcin biraz uzak tam menemende değil ama 😔 fiyat olarak en uygun benim bildiğim doktoru da mükemmel olan sadece orası var
Seymen1905 Aysenurtimurcin evet ama zaten 34 ten sonra giriyon 2 haftada bir çağırıyo 36 dan sonra haftada bir çağırdığı için muayene ücreti de sadece 1 kere ödüyosun
Buketcaliskan35 Çınarlı dan çok memnunum . Diğer özellere göre daha uygun. İnşallah o zamana kdr durumu toparlarsınız. İşitme testi dahil doğum ücreti 3 bin .