Yagmusss Kkggee merhaba, bnde tam 38 haftalığım bugün. Pztesi son kontrol. Bu salgından sanırım doktorumuz sezeryanı önerdi. Bende endişeliyim açıkçası. Ve son 1 hftadr heyecan ve gerginlkten uykularım kaçıyo😬sizde nası durumlar?
Kkggee Yagmusss yani bu konuyla ilgili net birşey sölemiyorlar sanırım her doktorun fikri farklı benim doktorum hiç sezaryandan bahsetmedi zatem hep normal doğum yanlısı ama ben çatı muanesi olmayama kadar emin olamıyorum artık hangisi uygunsa ona yönelicem doğum için çok ısrarcı değilim her iki doğum şekli içinde hayırlısı sizin içinde 🙏
Merve2808 Selinglr 37+4 deyiz sürekli kasiliyor karnım taş gibi nefesim kesiliyor bebeğim de çok haraketli asla durmuyor gün boyu 1 haftadır geçmeyen karın ağrısı pazartesi doktora gidecez bakalım ne zaman gelir
Yagmusss Merve2808 bizimde pztesi yani yarın son kontrol😬🙈yine bir çatı muaynesi, heyecan tavan, sonra beklemece başlayacak🙏🏼
trkbykymrv06 Poncik77 ben de de oluyor bu akıntı acaba neden? bunun yanında çamaşırıö ıslak oluyor çiş kaçırmış gibi 🤦bebeğin suyu da az demişti doktor acaba sızıntımı yapıyor 35. haftadayım ben de
Poncik77 trkbykymrv06 aynen bnm de öyle oluyo ama doktor hiç suyun azaldı demedi 39+2 yim Bnde çarşamba sezeryan olcam büyük ihtimalle he bu arada su azlığı için havuç suyu iyi geliyor demişlerdi burda 🙂
Hicoli Prens_annesi3 aynısı bana da olduAz önce. sümüksü iltihap gibi sarı ama kırmızılık yok. 37+1 deyim. Umarım nişandır 😂 37 yi bitirdik gelsin artık yeter😂