Selinglr Sumeyye19112 bendede oluyor genelde akşamları şu kasık agrıları adet olucakmışım gıbı ama gecıyor
Glten Merve16361 evet şekerden dolayı suyum fazlaydı hep bir tek bu hafta normal çıktı su dahiliye doktoru insülin direncini ayarlayamadığımız için fazla diyordu
Bsgl Selinglr 37. Haftamızdayız hemen gelsin istiyorum plasentamızda kireçlenme başlamıs zaten 😔adet tarihime göre doğuma 12 günüm var ama doktorumuz mayıs 22de doğum diyor 🤷🏼♀️
Eymeninannesiii 38+5 olduk bizde 23 nisana zorunlu sezeryan günü aldık bugün kilolu omuzları geniş gelmek istemeyen bir oğlum var 💙 kavuşuyoruz çok şükür
Ayca517 Selinglr Bizde yarin 37 oluoruz bugun dip bucak temizlik yaptim belim kopuyor resmen yerleri bile elimle sildim bitirdim her seyi cantalarida kontrol ettm dusa girdim ciktim uzandm ama hala daha belim agriyooorrr hadi hayirlisii😂😂
Kupik Selinglr 37+0 sabırsızlıkla bekliyorum bazen dayanamayıp 38-39 gel oğlum diyorum sonra rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman diyorum oğlum sağlıcakla gel inşallah 🤲
SevtapAkbulut Selinglr 38+6 valla bizde sabırsızlıkla bekliyoruz sanırım haftaya gelir diye düşünüyoruz inşallah
Kkggee Selinglr bende 37 haftalığım bugün ilk defa nst’te girdim herşey yolunda dedi doktor normal doğum düşündüğüm için bekliyoruz 🤷♀️ Nefes egzersizlerine başlıcam
Yagmusss Kkggee merhaba, bnde tam 38 haftalığım bugün. Pztesi son kontrol. Bu salgından sanırım doktorumuz sezeryanı önerdi. Bende endişeliyim açıkçası. Ve son 1 hftadr heyecan ve gerginlkten uykularım kaçıyo😬sizde nası durumlar?
Durkayaelmas 37+1 günlügüm yurudugum an sancilaniyorum hic iyi degilim kasilmalarim cok nolcak boyle bakalm
Glten Merve16361 dahiliyeye gittim ben orda devamlı takip edildim diyet verdi insülin ve hap kullandım arada bi kaçamak oluyor ister istemez ama ben ne kadar hepsini yapsamda hep yüksekti şekerim genetik olabiliceği için sanırım