Ikizlerr Ben aylardır kullanıyorum hep vajinadan alıyorum ağızdan etkisi az ve yan etksiide cok oluyor diyor dedi doktor
Zuzuuuu Ozemmerdn agızdan alındığı zaman yan etkisi çok fazla oluyor diye doktorum vajinadan kullanmamı tavsiye etmişti
Sudeee07 Ozemmerdn bana da erken doğum riskinden geçen gün verdi doktorum benim de kafam karışmıştı ağızdan yazıyor ama doktor vajinal fitil dedi araştırdım da ağızdan da vajinal yolla da alınabiliyormuş ama ağızdan almayla yan etkileri çok oluyormuş vajinal de yan etki olmuyormuş daha rahat diyorlar bende korkudan kullanamıyorum fitil kullanmadım hiç 🙄
AyCngl Ozemmerdn canım 3 ay boyunca kullanmak zorunda kaldım. Başlarda ağız yoluyla almıştım yan etkileri çok kötü yapmıştı. Daha sonra vajinal yolla kullandım. Hem yan etkisi yok hemde daha etkili.. Geçmiş olsun😊
Hafize27 Kızlar bende kullanıyorum vajinadan ama ben ilacı kullandigimdan beri çok kötü kabizim yan etkisi olmadı mı sizde
Ozemmerdn Hafize27 canim hastanede 2 gun yattim igne olarak yaptikar bana o kadar kotu oldum ki lavaboya hic ckamiyodum doktor bi ilac verdi toz halinde onu ic hemen ckarsin lavaboya ua da kayisi falan ye. İlacın adini soylim alirsin istersen. Magnesie calcinee saba 400 mg
Elifdoan Hafize27 her yan etkisini yaşadım beni de çok fena ishal yaptı. Halsizlik el ayak uyuşması sürekli uyku hali bulantı yan etkisi fazla bir ilaç malesefki
Cansudrr Ozemmerdn benim de aynı şekilde bir hafta önce kanamam oldu hastanede yattım bir gün. Progestan kullanıyorum kanamam durdu nadiren kahverengi akıntı geliyor sadece inşallah bir daha yaşamam bu durumu
Cansudrr Elifdoan merhaba kanamanız kaçıncı haftada oldu ve ne zaman riskiniz geçti acaba? Ve Kaçıncı haftaya geldiniz?Benim de aynı şekilde kanamam oldu bir hafta önce rahim ağzı yetmezliği varmış erken doğum riskim var
Elifdoan Cansudrr 9 haftalıkken kahverengi lekenme ile gittim başladık progestana, 11.haftamda daha şiddetli kanamam oldu hastane de yattım canım bugün 13+6 olduk bugün kontrolumuz vardi doktorumuz artık riskin geçtiğini söyledi insallah tekrari olmaz 😊😍 yani kutuda 30tane var 21tane kullandım kalan 7 taneyi de bitir istersen dedi doktorum durumuma bakacağım
yumukeller Ozemmerdn fitil olarak verdiyse vajinadan al canım. Buna doktor karar veriyor çünkü. Kimisine fitil doyor kimisine ağızdan al diyor. Fitil hem yan etki çok yapmıyor hem daha etkili. Bende kullandım fitil olarak
NurDemet Ozemmerdn Benim de kanamam olmuştu 6.hafta sabah akşam fitil olarak almam için yazdı doktor.Ağızdan baş dönmesi, halsizlik, mide bulantısı yapıyor diye duyuyorum ben de.Geçmiş olsun, Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın 🌷
2020annesi Ozemmerdn iki turlude kullaniliyo agizdan aldigimda hap sersemletiyodu beni dilim falan dönmüyodu kafa yapiyodu 😂
Mrvcnn Ozemmerdn vajinal kullanmamı önermişti doktorum ağızdan alındığında yan etkileri çok oluyor demişti bas donmesi sersemletme uyku gibi
NisaMomy Ozemmerdn bir gün serum falan takıldı sonra progestana başladım durdu. Benim zaten dışardan çok kanamam yoktu rahim duvarında iki büyük kanama vardı.
Ercnozlm Elifdoan bende 200 mg ağızdan kullanıyorum 1 buçuk 2 aya yakın kahverengi kırmızı kanamam geçmiyor vajinal olarak doktorum kanama olduğu için önermedi ama ben yinede denemek istiyorum herkes öyle daha etkili olur diyor her gördüğümde moralim çok bozuluyor bebeğin kalbi atıyor mu acaba bişey oldu mu diye sürekli düşünmeden edemiyorum
Elifdoan Mutlu_hamis doktor gözetiminde canım, doktor başlatır, risk geçince kullanmayı bırak der. Herkesten ayrı belli başlı bir süresi yok