Hasret92 Slm kizlar, yarin 40 inci haftamizi dolduruyoruz 3 cm acilmam var suni sanciyla dogum yapcam yarin insallah, deneyimi olan varmi???
Duygudrk Hasret92 benimde 3 cm acıklık la yatışım yapıldı 2-3 saat kendi sancımı cektim 4 cm de suni sancı verdiler ve 1 saat içinde 9 cm acılmam oldu evet biraz zor ama dayanılmıycak bir sancı degil bence
Tolsel Hasret92 ben doktoruma sordum normal sancıda yavaş yavaş artar sancı Suni Sancı verilince daha hızlı şiddetlenir ağrı derecesi aynıymış Benimde suyum azalmış diye salı verebilirler inşallah benim de açıklığım artmıştır 😔
A1907 Hasret92 canım az once dogum hikayemi paylastım. Bende 39+6 da suni sancıyla dogumum baslatıldı 2 cm acıklık vardı ilerlemedi saatlerce.. sonra su oatlatıldı 2 cm den 3 cm oldu ama acılma yine ilerlemedi 20 saate yakın olunca artık sezeryana almak zorunda kaldı. Ayrıntıları dogum hikayemden okuyabilirsin
Hasret92 Kendi sancinla suni arasinda fark varmi suni dahami agir oluyor, dun hastanedeki ebede umarim normal sanciyla gelirsin suni daha agir dedi
deletedmom23 Hasret92 ben kendi sancımla gittim suni sancı verdiler 20 saat sancı çektim ki o kadar dayanılmayacak olsa o kadar duramazdım. Ama yine de sonunda sezeryqn olmak zorunda kaldım
deletedmom23 Ozustaseyma şu kadar söyleyeyim 20 saat sancı çekmiş biri olarak asla dayanılmayacak gibi bir acı değil. Zaten bir gün çekşyorsun. Ama bir ömür boyu mutlu.
deletedmom29 Bana 4 saatte bir vermişlerdi 3 cm açılmayla yattım sabah 9 dan sabah ezanına kadar sürdü dogumum canım burnuma gelmişti ama normal dogurdum yine. Ama hemen doğuranlarda vardı değişebilir kişiden kişiye Allah yardımcın olsun😊
Asrinbaby deletedmom29 ama sezeryan daha zor değil mi? Eğer normale müsaitse bir insan normal yapmalı bence tabi yaşamadım tecrübem yok hic ama sezeryan brni hep korkutan bisey.
gizempoyrazim Hic acilma olmadan 37.haftada suni sanciyla dogum yapabilerlermi fikriniz varmi acaba tecrubeli olan vardir belki
Tolsel Ozustaseyma 38+2 bugün cnım salı bidaha bakacaklar suyu az mı diye kısmetse bakalım 1.5 cm açıklığım vardı cuma inşallah artmıştır dün bide bugün kahverengi akıntı geldi bide
Tolsel Ozustaseyma söylemedi ama cuma da azdı doktor bekledi duruma göre yine bekler belki ben de suni sancıyı istemiyorum aslında keşke kendileri gelse bebişlerimiz
efsunkar Bence herkesin bünyesine göre ve verilen doza göre farklı. Bana da aynen 3cm açıklıkla suni sancı verildi saatlerce durdum hiçbir şey hissetmedim hiç açılmam olmamış. Dr böyle olmayacak suyunu patlatıyorum dedi ve ondan sonraki 1saatlik acımı hiçbir şekilde ifade edemem. Normal sancıda 5dk da bir dinlenme süresi olurken sunide 5saniye bile nefes aldırmadı bana. Yorumlara bakılırsa herkes farklı tecrübe etmiş.
Sekerci82 Her iki doğumumda suni sancı verdiler hemen açılsın diye ama normal sancından kaç katı oluyor🤪 bu sefer rica edeceğim suni sancı istemiyorum🙏