Merveatay Kizlar 17. Haftamdayim doktor bu hafta detaylı ultrason yaptır dedi. Mersin’ de en uygun fiyatlı ve iyi nerede yaptırabilirim nereyi onerirsiniz
akovalardan Merveatay canım detaylı ultrasyon için haftan çok erken seninki 3 lü tarama olabilir onu iyi öğren ona göre yaptır
edaaedaa33 Merveatay bebegin geliştigi en iyi hafta detaylı ultrsaonda 22. Haftadr biraz daha beklemenizi öneririm cok erken demiş sizin doktorunuz bn 22+2 de yaptrmstm
Ebrusrtkpyln Merveatay bence biraz daha beklemelisin hem organları daha iyi oluşur 20. Hafta ideal doktorumun önerisi üzerine 20. Haftamda gidicem detaylıya şuan 16+2 yim
Merveatay Dorukfatma ben sadece ikili tarama yaptırdım doktor üçlü tarama yapmaya gerek yok detayli ultrasona git bu hafta dedi
Merveatay Dorukfatma ben sadece ikili tarama yaptırdım doktor üçlü tarama yapmaya gerek yok detayli ultrasona git bu hafta dedi
Merveatay akovalardan sordum özellikle üçlü taramaya gerek yok bu hafta detaylı ultrason yaptir dedi normalde kaç haftalıkken yapılıyor ki
akovalardan Burcuyyy 20-24 arasi canim benim suan 21.hafta yarin gideceğim detaylı için.cunku bebeğin organlarına bakacaklar gelişmesi lazım li görebilsin doktor
akovalardan Merveatay 12.haftamda ikili test yapıldı ve temiz çıktığı için şükür 3 ve 4 luye gerek yok.dedi doktorum ve 21.haftamda aradı yarın detaylıya gireceğiz Allah ım hayırlı sağlıklı sonuçlar nasip.etsin herkese bize de
Merveatay akovalardan canım detaylı ultrasina gittin mi. Nerde girdin ultrasona biraz bilgi verir misin ben de şu an gidecek bı yer ariyorum
Birgulozay2 Fuliaa90 18.haftada organları çok gelişmediği için göremiyorlar en ideal 21.hafta bence beklemelisin
Tortilla Merveatay genelde rısklı bı hebelık varsa erken yaptır dıyorlar. Ama rısk yoksa en uygun hafta 22 yada 23 canm
akovalardan Burcuyyy evet canım 17.haftaya göre bebek daha gelişmiş oluyor o yüzden zaten hafta ne kadar ileri olursa o kadar iyi