Degisken İyiki okudum hikayenizi. Gerçekten çok kişiye umut oldunuz. benim durumum nadir olan bişeymiş.6 sene önce hiç memnun kalmadığım sezeryan yerimde şuan açıklık var ve bu ne zaman nasıl açıldı bilmiyoruz. Dr 34 e kadar tutalım bebeği büyütüp iyice yırtılmasın dedi. Her an bişey olabilir korkusuyla yaşıyorum şuan . Allahım sen 37 lere kadar getir diye dua ediyorum.
Leyyla Degisken Amin inşallah en azından gelişimi için tabiki de 37 haftayı görmek daha iyi ama bebeğin gelişimi kilosu herseyi iyise çoğu bebek 35 haftadan itibaren prematüreden çıkıyorlar küveze alınmıyorlar, Yinede herseyin hayırlısı içini ferah tut Allah büyük 🌹🙏
Aysegulgorkem ecrinefsaerva rabbim bebegini sana bagislasin insallah allahim hepimizin yardimcisi olsun bize haber ver cnm yarn olurmu jnsallah iyi haberlerini bekliyoruz🤲
ecrinefsaerva Aysegulgorkem inşallah canım güzel haberlerini alır sizlerle paylaşırım. Uyku tutmuyor sabah nasıl olur bilmiyorum☹️
ecrinefsaerva Tedenss71 Amin canım inşallah. Rabnim hiç bşr annenin kucağını boş koymasın inşallah 🙏🏻🙏🏻
Ozlm12345- Leyyla hayırlı olsun Rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşallah 34 haftalık hamileyim Rabbimin mucizeleri çoktur inşallah banada hayırlısıyla nasip eder benim bebeğime de Anensefali teşhisi konuldu yaşamaz ölür dedi doktorlar aldırmadım bende kendi ellerimle bişey olsun istemedim kalbi atıyo hareketlerini hissediyorum diye geçen hafta doktora gittim hala karar verin alalım diyen doktorlarla karşılaşıyorum çok zor durum Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Leyyla Ozlm12345- Amin, Sen Allah’a güven ne gelecekse ondan gelsin, Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş, İnsallah doktorlar yanılırlar ve bebeğin Sağlıklı bir şekilde doğar, Bize zor ama Allah katında çok kolay, Rabbim yardımcın olsun 🙏🙏
Minik-2020 Öncelikle Allah’a olan teslimiyetiniz için maşallah size yavrunuzda Allah’a hayırlı kul sizlerede hayırlı evlat olsun inşallah bende 20+5 haftalık hamileyim 16 haftada 2 li testte yaş riksi çıktı ultrosondada bağırsakta parlaklık var dedi doktor 3 lu test temiz çıktı çok şükür parlaklık için araştırma hastanesine gitmemi söyledi doktor ama ortalıkta olan virüs nedeniyle gitmedim yarın özel bir hastanede ayrıntılı ultrasona girecem banada dua edin arkadaşlar annelerin hamilelerin duası kabul olur birbirimize çokça dua edelim inşallah Rabbim hiçbir anneyi korktuğuna uğratmasın sağlıcakla kalın @
Leyyla Minik-2020 Amin, Rabbim isinizi kolaylaştırsın rahat gonuluyle Sağlıklı bir şekilde Bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah, Burda sana ve senin gibi zorlu süreçten geçen herkesin rabbim yar ve yardımcısı olsun 🌹🙏
Leyyla Tedenss71 Rabbim yardımcın olsun ona inan ona güven hiç bir dert sebepsiz değildir hepsinin bize katacağı şeyler vardır inşallah hayırlı haberler alırsın 🙏🌹
Leyyla ecrinefsaerva Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın, yavrunuzu size sizi de yavrunuza bağışlasın hayırlı haberlerle çıkarsın inşallah o randevundan 🌹🙏
ecrinefsaerva Leyyla Amin inşallah şu an hastanedeyim detaylı ultrason için sıra bekliyorum ve sanki kalbim yerinden çıkacak. İnşallah iyi haberlerini alırım yavrumun 🙏🏻🙏🏻
Leyyla SedaAydemir İnsallah canimm hersey gönlünce olsun, Rabimin açamayacağı hiç bir kapı yok her şey ondan 🌹🙏
Kk39 Leyyla amin nekadar güzel bir mücadele rabbim yaşatmak istemiş ömrü varmış maşallah 👏doğumunuz nasıl oldu çok çok zorlandinizmi
Leyyla Kk39 Aynen el hamdulillah 🌹🙏 Dogumum Allah’a şükür öyle büyük bir zorluğu yoktu elbette ki agri sancı his ediyorsunuz ama çok şükür 4 saate doğurdum açılmam 4 5 cm di hasteneye gittiğimde bir iki saat sonra tamamen açıldı sadece bebek kanala inmediği için biraz daha sürdü ama çok şükür 🙏
Leyyla Razz7020 Rabbim yardımcın olsun, bu zorlu süreçte işini kolaylaştırsın İnsallah, Rabbim sevdiği kulunu sınarmış asla pes etme Allah büyük 🌹🙏
_Annelik_121106 Leyyla Allah bağışlasın şuan bende o durumdayım enfeksiyonum için her hafta tahlil veriyorum servikal yetmezlik var zor 30 haftayi bulursun diyorlar darısı basima 😍