Esrakm Eşimle çok tartışıyoruz o tuanayı istiyor ama anlamı doğru değilmiş daha doğrusu yok. Bende hüma istiyordum ama bakıyorum moda oldu resmen. Nisa nasıl sizce içime sindi gibi bildiğiniz şöyle güzel kız bebiş isimleri var mı 😊
Zuve Esrakm anlamsiz isimler koymaktan kacinin kesinlikle. Cok guzel isimler var henna/ anna mesela hz meryemin annesinin adi
hande123 Esrakm mila ismi çok güzel ama eşimi ikna edemedim 😞😞 defne doğa güzel isimler biz beren koymaya karar verdik
kizannesiiii Esrakm Nisa çok güzel isim Bizim kızın ismi nasip olursa Sare olucak ☺ Sağsalim kavuşalım inşallah 🙏🏻
Zuve Burcu16 Meryem validemizin annesinin ismi İslami kaynaklarda Hanne olarak geçmektedir. Bu ismin İbranicesi Hanna, Latincesi ise Anna‘dır. Ayni isimlerim farjli dillrrde yazilisi. Henna ismi de var
Esrakm Hüma cennet kuşu demek Nisa da hem Kuran’da geçiyor anlamı kadın demek bilemedim kararsız biriyim zaten daha da karar veremiyorum 😊
Esrakm Nuranaliayaz1 hande123 Ben artık Google’dan kız bebek isimleri yazmaktan bıktım hep aynı şeyler a san başlıyor z de bitiyor. Ve hiçbirini de beğenemiyorum. Defne ve Lina da hoşuma gidiyor kibar geliyor kulağa 😊
Burcu16 Zuve bende yanlış bişeyi düzeltmek istedim asıl olan bilinen ismi yazdım Burda saatlerdir laf dalaşına giriyoruz Hanne yani aslı bu kimseyi latincesi o bu anlamı ilgilendirmez neyse ne cok sıktı tmam sizin doğrunuz size benim doğrum bana hadi iyi akşamlar👋🏻
Nuranaliayaz1 Benimde hicbir isim hoşuma gitmiyor sadece Lina ismini duyunca olabilir diyorum ama onda da kararsizim