3MelekAnnesiiii Selam kizlar.. cinsiyetimizi ogrendik bugun 5 ayimiza girdik ve yeni ogrendik.. isim onerilerinizin varmi benim aklimda hep Asel vardi hala.oyle ama sizin fikriniz nedir? Tsklr
M-o-r-58 3MelekAnnesiiii cinsiyet öğrenmeye gitmedik ama kız olursa meryem veya melek isimleri olabilir diye düşünüyoruz. Yeni çıkmış isimler bu ara herkeste olduğundan eski isimler daha hoş geliyor. Her sene seri olarak tüm bebeklerde aynı isimler oluyo bu senenin modasıda herhalde asel mina alya lena liya vs falan koyuluyor 🙄 😌 sırf değişik isim olsun diye koyulmasa keşke
Eros 3MelekAnnesiiii benim hep hayalimdi çocukluktan beri bi kızım olursa eylül koyucam die eşimle sevgiliykende bunu ona söylemiştim tamam demişti . Eylül Meva olucak kızımın adı hayırlısıyla
3MelekAnnesiiii M-o-r-58 oda guzel evet cok asil bir isim ve agir ben burdayum dio resmen. Dur sen bunuda yazayim isim deftere yarin esime sorim o nedicek❤
3MelekAnnesiiii M-o-r-58 valla ben degisiklik olsun diye degil. Kuranda gectigi icin koyucam canim cennete bal agaci anlami cok guzel. Oglumun adida Aziz rabbimin isimlerinden. Modaya uymak banada garip gelio cocuk buyudugunde ozaman eski kalicak modasi gecicek 😂😂
Beyzanurpalta M-o-r-58 öyle ama benim birinci kizimin adi Nazmiye. Büyüdüğünde neden Nazmiye diye soracaak🤔🤔
M-o-r-58 3MelekAnnesiiii çevremde hiç duymadım bu ismi sadece happymom kids forumlarında görüyorum ☺️ yeni moda gibi geldi. Çünkü her isim postunda mutlaka var 🙄 bi ara belinay modaydı 3 ayrı kuzenden olan yeğenlerimin adı bi kaç ay arayla belinay koyuldu isimden soğuttular resmen 😄
3MelekAnnesiiii Beyzanurpalta insallah sormaz ama genelde soruyorlar. Arkadasimin adi bu bu benimki neden bu. Gelde acikla.ne dicen ozaman e kizim ozamanlar eski isim koyalim istedik herkes modaya uydu ben uymadim. Cevapa bak🤦🏼♀️😂
M-o-r-58 Beyzanurpalta anlamı kötü değilse büyüdüğünde anlar kıymetini 😌 benimde adım rabiatül adeviye. İlkokulda çok dalga geçtiler hep kızdım aileme ismimi kötü koydular diye ama şimdi şükrediyorum anlamı öğrenince iyiki diyeceği bi ismi olmalı 🤗 nazmiyenin anlamıda kötü değil sanırım inşallah severek taşır ismini
3MelekAnnesiiii Beyzanurpalta guzel.isim ama degilmi. Bizim burda kimsede duymadim insallah ben dogurana kadar kimsd koymaz yaaa cevremde 6tane hamile arks var hepsimi kiz olur arkadas
3MelekAnnesiiii Beyzanurpalta guzel.isim ama degilmi. Bizim burda kimsede duymadim insallah ben dogurana kadar kimsd koymaz yaaa cevremde 6tane hamile arks var hepsimi kiz olur arkadas
3MelekAnnesiiii Eylul9235 guzelmis anlamida evet ya bu arada diyemeden gecemicem. Bizim kopegimiz var onun adi asil🤦🏼♀️🤦🏼♀️😂😂
3MelekAnnesiiii M-o-r-58 herkesin kendi istegi kendi zevki ve tabikide allah ne yazdiysa isim olarak o olur. Dilerim butun evlatlarimiz isimleriyle yasarlar❤❤ peki senin ismin anlami nedir. Ilk defa duydum gercekten
M-o-r-58 3MelekAnnesiiii amin inşallah. kadın sahabenin ismiymiş. Rabia 4 demek, adeviye iyilik yardımseverlik anlamında 😌 nerden duyduda koydular bende bilmiyorum hocalardan mı duydular artık neyse 😄
3MelekAnnesiiii M-o-r-58 bi ailede bence bi isim.yeter yaaa o ne oyle ayni itisir gibi😂😂 ama belinayi bende cok duydum bi aralar