Kevserturee 36+ 2 yim. Dün doktora gittik nst de duzenli sancim cikti. 1 cm acilman var dedi. Bu sabah nişanım geldi. Ama sancim yok hic agri hissetmiyorum. Sizce ne zaman doğururum 😁
meltemerdem Kevserturee 😍😍😍 bu hafta Doğum olur inşallah canım😍😍 biraz da sana bağlı aslında yani hurma tüket bol bol, yürüyüş yap evde falan, duşa girince de açılma oluyormus sıcak Sudan dolayı... Allah kolay Doğum nasip etsin 😍😍🤗🤗❤
Duygudrk Ben de aynısı oldu nişanım 11 gibi geldi hiç sancım olmadı doktor alttan muane edene kadar 12 de yatışım yapıldı 16.30 da bebeğimi kucağıma aldım 🤗 4 gün önce ve 36+4 te doğurdum bende
Deryanin_annesi Duygudrk simdi bebeginiz nasil? Bi problem oldumu? Biraz erken dogmus mende 35+5 im ve erken dogum riskim var bebegin kilosu fln iyimi?
deletedmom11 Nişandan 10 gün sonrasına kdr doğum anca oLuyo Nişan bazen çok erken geLebiLiyo ama eğer suyun geLirse doğum geLmiş demektir
Rmyskrkus deletedmom11 alakasi yok herkeste su gelmiyor canım bende nisanım geldi iki gün sonra doğurdum ama şu felan hiçbirşey yoktu
Rmyskrkus Kevserturee herkeste su gelmez canım bu konuşmalara bakma doktoruna bilgiyi ver yönlendirsin seni
BsraAkarDemir Benimde 36. haftada geldi. Nst de sancım çıktı 1 cm de açılma vardı ama doktor ilaç verdi 1 hafta daha durduralım dedi. Şuan 36+3 üz her an gelecek gibi hissediyorum perşembe kontrol var 🤦🏻♀️👶🏻
Kevserturee BsraAkarDemir ay allahım ya 😍😍 soyle kolayca doğursak da kafamız rahatlasa. Şimdi her dakika dinliyorum kendimi ay sancim mi oldi yok yok bu sancı gibi değil falan diye psikolojimi bozdu 😂😂
BsraAkarDemir Kevserturee Aynen 🤦🏻♀️ Şu duygudan bir an önce kurtulmak istiyorum. Belirsizlik can sıkıcı 😫
Rmyskrkus Kevserturee emin ol o agro geldiğinde digerlerinden çok farklı olduğu nu anlıyorsun bu bizim ruhumuz da var bende ilk bebeginde korktum ya anlamazsam diye günü saati geldimi öyle bir evet şimdi gerçek diye anlıyorsun
Tolsel Ya benden de 2 gündür 2 kere kahverengi akıntı geliyor o da nişan mı anlamıyorum ki çok mu geliyor o nişan dediğiniz
Kevserturee Rmyskrkus doğru söylüyorsun. En iyisi evde beklemek sonuçta o kendini belli edicek gelmek istediğinde 😊