Meriwa KurtBilgee canm sanırım belli bi tarihden sonra çıkarıcaklar gecenlerde kızlar öyle diyolardı aksama o yüzünden oluyomuş
Dilara_slm 9gün oldu hala gelmedi benimki de KurtBilgee 9gün oldu hala gelmedi ama bundan önceki siparişlerimde gecikme olmamıştı
bilaloguzunannesi KurtBilgee daha bu akşam puset ile fil sipariş verdim 3 gün icerisinde yazıyor umarım gec gelmez
Dilara_slm KurtBilgee irtibat ups kargo ile kurmaya çalıştım ama telefonlarına bakmıyorlar ama bugün teslim edilecek gözüküyor bakalım gelirse yazarım buraya
MiraysMom Ben ayın 15 ine sipariş verdim yarın elime ulaşacak olarak görünüyor ama eğer postu bulabilirsem yazarım teslim aldım diye
KurtBilgee TAkilicci aslında diğer kargo şirketleri hemen ertesi güne teslim yapıyor dahada hızlandılar ama ups kargo biraz bekletiyor sanırım kaç gündür sipariş ankarada gözüküyor dağıtıma çıkmadı
dfnomr KurtBilgee ben ayin 15 inde verdim siparisi bi kismi geldi bir kismi da bugun dagitima cikmis elimde olur insallah bugun neden gecikme yasandi acaba sizinkinde ben son ivir zivirlari almistim alt degistirme ortusu kulak temizleme copu tirnak seti gibi